Blikk: Külföldre menekült az Ulpius vezetője

2015. április 01. 07:10

A Blikk szerint a március közepén csődöt jelentő Ulpius kiadó vezetője, Kepets András elérhetetlen: pénzzé tette magyarországi ingatlanait és külföldre menekült. A lap szerint csak Frei Tamásnak százmilliós összeggel tartozhat a „sikerkönyveket” kiadó cég.

2015. április 01. 07:10

A Blikk információi szerint pénzzé tette vagyonát és külföldre menekült a március közepén csődvédelmet kérő Ulpius vezetője, Kepets András. A lap szerint Kepetset behajtók és magánnyomozók is keresik, mivel több tízmilliós magántartozást is felhalmozott. Az Ulpius üzletei hetek óta zárva tartanak.

A lap arról is írt, hogy Frei Tamásnak akár százmillió forintja is bennragadhatott a „sikerkönyveket” kiadó cégben. Frei 15-20 százalékos jutalékot kap minden könyve után, trilógiájának minden egyes darabja százezres példányszámban kelt el. Frei mellett Fejős Éva, Fábián Janka, Vass Virág könyvei, illetve például A szürke ötven árnyalata-trilógia könyvei jelentek meg a kiadónál.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szúnyog
2015. április 01. 11:41
Emlékeim szerint Frei volt az, aki interjút csinált egy "bérgyilkossal", aki már nem is tudom, Orbánt lőtte volna le, vagy éppen Orbán bérelte fel? Aztán kiderült, hogy "bérgyilkos" nem is bérgyilkos, csak valami szerencsétlen, aki némi készpénzösszegért elmondta a Frei által szájába adott szöveget. Ezek után valaki komolyan veszi Freit???? Az Ulpius adta ki Méhes György könyveit is. (Méhes amúgy egy napjainkban is belső hatalmi körökhöz tartozó személy apja.)
teljesenertelmetlen
2015. április 01. 11:09
Holló a hollónak? Dehogynem! :)))
gwrf
2015. április 01. 09:50
Frei ha 5-6 éve megkérdez néhány Ulpiusos szerzőt vagy fordítót, külsős szerkesztőt/korrektort, hogy van-e esélye arra, hogy fizessenek neki, már akkor tudta volna, hogy nem érdemes ezzel a céggel kapcsolatba kerülni.
packó_
2015. április 01. 09:32
Vajon melyik országba lépett le a pasas? Engem érdekelne!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!