„Már csak be akarok rúgni és ez a lényeg!”

2013. július 25. 09:38

A Parkban PótPontOtt partizó emberek legtöbbjét felvették az egyetemre. Sokan csak jól szerették volna már érezni aznap magukat – a HVG videója szerint.

2013. július 25. 09:38

„Szerettem volna találkozni olyannal akit nem vettek fel, de eddig nem sikerült” – mondja az egyik megkérdezett. A Parkban bulizók legtöbbje boldogan indult neki az éjszakának. Az egyik lány ars poeticája volt a legegyértelműbben lényegretörő: „Már csak be akarok rúgni és ez a lényeg!” – mondta.

Az egyik felvételiző, aki angol–történelem szakos tanárnak jelentkezett elmondta, hogy az alkalmassági vizsga írásbeli részére aki elment, az át is ment rajta, viszont a szóbelin azokat, akik baloldali beállítottságúak voltak nem vették fel, csak a fideszeseket.

A Parkban több felsőoktatási intézmény képviselői is megjelentek, akik felvilágosítást adtak a frissen felvetteknek a most következő teendőkkel kapcsolatban.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hihhaa
2013. július 25. 15:19
Rühellem azt a fajta „partizást” ami ma dívik a dévidgettás narkós fasságokkal meg bakkárdikólával, és igen, az egyetemisták között sok lébecoló partimatyi és ivósribanc van. Node azért ezek a fiatalok életük első komolyabb vizsgájával szembesültek, jobb esetben kemény, tanulós hónapok vannak mögöttük.. Ha túlesnek rajta, és még fel is vették őket, hadd rúgjanak már be, nem ettől lesznek szar emberek. Itt a nyár, másfél hónap múlva folytatódik a tanulás, most a lazításnak van itt az ideje. Oké, elhiszem, hogy nem mindenki szaggatja majd szét magát az erőlködéstől ősszel sem, és azt is gyanítom, hogy az itt kommentelők többsége érettségi/záróvizsga után egyből ment a frontra, és tél volt és hideg, és segített a szüleinek, és eltartotta kisöccsét, és két munkahelyen dolgozott, és nyáron is, és már tanulta az egyetemi anyagot közben, mert akkor nem adtak(!) ám automatikusan diplomát, mint most!
0bsitos
2013. július 25. 11:04
" viszont a szóbelin azokat, akik baloldali beállítottságúak voltak nem vették fel, csak a fideszeseket" Na, ez máris tökrészeg.
kjkj945
2013. július 25. 10:31
„Már csak be akarok rúgni és ez a lényeg!” „Már csak be akarok rúgni és ez a lényeg!” „Már csak be akarok rúgni és ez a lényeg!” Tanulni persze nem akar, csak bulizni!!!
József42
2013. július 25. 10:23
Éljen, belőlük lesz a jövő korszakalkotó értelmisége! Helyett: ezeket a kislányokat fogják leitatni és megbaszni a gólyatáborban VALAMINT a mindenféle apropókon rendezett egyetemi bulikon. És nyilván egy ilyen ifjúkor után csodás családanyák lesznek belőle, aha. Brave new world. Mivel az emberiség nem okosabb, mint száz éve, teljesen hibás a papírcélzatú nyugati mentalitás, hogy adjunk mindenkinek (egyre kevesebb követelményekkel teljesíthető) érettségit, diplomát, amitől ugyan nem lesz okosabb senki. Az pedig "kiröhögnivaló" érvelés, hogy nyugaton is ez van, TEHÁT itt is ez kell. Miért kéne követnünk a nyugatot abban, ha téved?! Csak abban kell követnünk, amit jól csinálnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!