Sánta Kutya-díjat kapott az LMP

2012. január 13. 17:38

Az LMP-nek ítélte oda a Sánta Kutya-díjat a Magyar Cenzúra Napjának Ünnepélyét Szervező Bizottság; az indoklás szerint azért, mert a párt mindig kiállt azért, ami másnak jó, de cigánynak, magyarnak rossz.

2012. január 13. 17:38

Az LMP-nek ítélte oda a Sánta Kutya-díjat a Magyar Cenzúra Napjának Ünnepélyét Szervező Bizottság. „A Magyar Cenzúra Napjának Ünnepélyét Szervező Bizottság látván, hogy a Lehet Más a (gyöngyös) Pata – az SZDSZ legújabb generációjaként – mindig kiállt azért, ami Másnak jó, de cigánynak, magyarnak stb. egyaránt rossz, kiérdemelte a Sánta Kutya-díjat” – ismertette a bizottság döntését az MTI-vel Czakó Gábor író, publicista, a civilek alkotta bizottság egyik tagja.

A Sánta Kutya-díjat 1996 óta azok kapják, akik a bizottság szerint félrevezetik az országot. A díjat minden péntek 13-án ítélik oda. Legutóbb Heller Ágnes filozófusnak ítélte oda a díjat a bizottság. Korábban Sánta Kutya-díjat Simor András jegybankelnök, Biszku Béla volt belügyminiszter, Gergényi Péter volt budapesti rendőrfőkapitány, Gyurcsány Ferenc, Jancsó Miklós filmrendező és Demszky Gábor is.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
L066H
2012. január 14. 00:16
Nagyon helyes. :)))) El kell szedni a ballib hazaárulók fegyvereit. Alapítani kell számtalan gittegyletet, akik majd nyüzsögnek, tiltakoznak, aláírnak, tüntetést szerveznek, negatív díjakat osztogatnak a balliberáloknak és pozitívakat a jobboldaliaknak. Én meg nagyon jól fogok szórakozni. :)
Faqtya ezredes
2012. január 13. 22:48
шибан боклук
Aldo Raine hadnagy
2012. január 13. 21:39
Bérjobboldali bérgyűlölködő. Ez Czakó. Ez a nyomorék kis akciója is bemutatja, milyen pitiáner s*ggfej. Ez a béna díj is Schmittet illette volna, hiszen az utóbbi idők legeslegnagyobb pofára esését produkálta.
Dr. Táskás Tóni
2012. január 13. 21:17
Amúgy ez a díj ilyen árfolyam és benzinár és tripla bóvli mellett a fideszt és a mindent megszavazó jobbikot illetné meg. Vagy ez jó a magyarnak, vagy talán a cigányoknak, vagy netán a zsidóknak, mongyő?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!