Az Indexet akarta átverni lézerblokkolójával Gubcsi

2011. szeptember 19. 17:55

Nem használta a lézerblokkolót, csak a cége belső infóit kiszivárogtatót akarta csapdába csalni - állítja a HM cégvezetője.

2011. szeptember 19. 17:55

Szolgálati terepjárójára szerelt lézerblokkolóról szóló Index-cikk megjelenése után nem sokkal magyarázatot is adott a detektorokra Gubcsi Lajos. A honvédelmi tárca egyik cégének, a Zrínyi Médiának vezetője azt állítja: átverésből szereltette autójára a blokkolót, amely sosem működött.

Gubcsi Lajos elmondta: a lézerblokkolót csapdának szánta, mivel az Index az elmúlt évben többször közölt belső információkat is tartalmazó írásokat a cégről. Ezeket az információkat pedig csak egy belső informátor szolgáltathatta ki, őt akarták kiszűrni. Ezért a cég belső vezetése úgy döntött, hogy dezinformációkkal cselezik ki az Index-informátort. E terv keretében szerelték fel a szolgálati autóra a lézerblokkolót is - állítja Gubcsi.

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Boli
2011. szeptember 20. 21:15
http://www.kormany.hu/hu/honvedelmi-miniszterium/hirek/tavozik-a-vezerigazgato ...és pá, kis aranyom pá... Repül az elvtárs! Pedig szerintem még legalább 3 verziója lett volna! :) Bakker, most már sosem tudjuk meg!
abraka
2011. szeptember 20. 15:52
Gubcsi Lajos. Én egy virág vagyok Virágod vagyok, kocsányodon ingok, kefeszőrös szirmaimon jó nagyokat fingok. /Troppauer Hümér nyomán./
Csomorkany
2011. szeptember 20. 09:32
Ilyenkor megy el minden kedvem az újságolvasástól. Itt grasszálnak ezek a barmok, ömlesztik ránk a hülyeséget és nem lehet semmit tenni. Rájuk szavaztam? Rájuk szavaztam. Az MSzP jobb lenne? Nem lenne jobb. Akkor pofa lapos. Nagyjából így is van, de évtizedekig csak nem lehet ebből a szarból megélni. Gyerekek, rúgjátok már ki ezt az agyalágyult barom Gubcsit!
Krupp Skya
2011. szeptember 20. 09:08
Mi visz rá egy MSZP-s honvédségi alkalmazottat, aki már elmúlt tíz éves, hogy olyan dolgokat szivárogtasson ki amit még a feleségének sem mondhatna el, Maximum a barátnőjének ha Indexes. Szerintem Iván bácsi a Népszavánál nagyon haragudhat most rá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!