A Pokémon Go játék NEM veszi figyelembe az aknamezőket

2016. július 20. 13:50

Felhívjuk a Bosznia-Hercegovinába látogató magyar állampolgárok figyelmét, hogy a POKEMON GO játék NEM veszi figyelembe az aknamezőket, ezért kérjük, hogy kitüntetett figyelemmel legyenek az aknamezőket jelző táblákra!

2016. július 20. 13:50
Szarajevói Magyar Nagykövetség
Facebook

Felhívjuk a Bosznia-Hercegovinába látogató magyar állampolgárok figyelmét, hogy a POKEMON GO játék NEM veszi figyelembe az aknamezőket, ezért kérjük, hogy kitüntetett figyelemmel legyenek az aknamezőket jelző táblákra! Emellett sajnálatos módon a gyakori esőzések és földcsuszamlások miatt a jelzőtáblák/szalagok mozoghatnak, így egyáltalán nem javasoljuk, hogy lakatlan területre kövessék a játékot.

Az aknamezőkről itt találnak információkat (2014-es állapot!):
http://www.ba.undp.org/…/maps---mine-situation-in-bih---flo…
Bővebb utazási tanácsok Bosznia-Hercegovinába indulóknak:
http://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok…
Konzuli védelemre regisztráció:
https://konzved.mfa.gov.hu/

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Übermayer
2016. július 21. 23:31
Nem kellene ilyen durván beavatkozni az evolúcióba.
Harangláb
2016. július 21. 08:59
...Had hulljon a férgese...:) Amúgy arról is tehetnének közzé hirdetést, mint amit az amerikaiaknak írnak a visszapillantó tükrükre, hogy: "A a valóságban a tárgyak nagyobbak, mint amekkorának a visszapillantó tükörben látszanak!" ...Talán még itt nem tartunk!:)
kamasuka
2016. július 20. 22:33
:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!