Januárban mutatják be az argentin fantasztikumról szóló MetaGalaktiktát

2016. december 16. 16:28

Többek között az olvasók dobták össze a pénzt a Galaktikának a tizenkettedik MetaGalaktika antológia kiadására, amelyben az argentin fantasztikumot mutatják be. Egy tanulmány, egy képregény és egy sor novella került bele a kétszáz oldalas válogatásba, ami január 17-én jelenik meg.

2016. december 16. 16:28

Január 17-én jelenik meg a tizenkettedik MetaGalaktika, amelyben ez alkalommal az argentín fantasztikumot mutatják be – írja a lap. Az antológiára többek között közönségi finanszírozással gyűjtött pénzt a Galaktika Magazin kiadója: 1794 dollár jött össze, a cél harmada. A cikk szerint egy képregény és egy tanulmány is befért az argentin szerzők novellái közé a kétszáz oldalas kiadványba.

Amikor év elején nekiláttunk tervünk kivitelezésének, még nem is sejtettük, mekkora fába vágjuk a fejszénket. Először a megfelelő partnert kellett megtalálnunk, aki nálunk jobban ismeri a helyi viszonyokat, ujját rajta tartja az argentin SF érverésén. Miután az ideális szerkesztő-társ megkerült, a munka két fronton folytatódott: egyrészt a tartalom összeállításán dolgoztunk, másrészt a novellák lefordítóiról sem feledkezhettünk meg” – írják most.

Emlékeztetőül: a bronz-fokozatú támogatóknak a neve lesz feltüntetve a kötetben; az ezüst fokozatú támogatók meg is kapják az antológiát; az arany fokozatért már egy Galaktika-póló is jár; a platina-szintű támogatás mellé pedig egy egyéves Galaktika Baráti Kör tagság – ami a gyakorlatban egy külön tagoknak kiadott könyvet és általában 30% kedvezményt jelent a kiadványokra – bár ezen a területen épp most változtatott a kiadó, ott is bevezetve különféle nemesfém-fokozatokat.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!