Film lesz a Sötét anyagból, Roland Emmerich lehet a rendező

2016. december 16. 11:17

Filmfeldolgozást kap Blake Crouch idei sci-fi thrillerje, a Sötét anyag, a rendező pedig az A függetlenség napját jegyző Roland Emmerich lehet a hírek szerint. A történet szerint elrabolnak egy családos fizikaprofesszort, aki egy teljesen másik világban ébred fel legközelebb, ahol családja nincs, viszont ünnepelt tudósként egy elképesztő felfedezést tett.

2016. december 16. 11:17

Film lesz Blake Crouch (Wayward Pines-trilógia) idei sci-fi könyvéből, az itthon az Agave Könyvek által gondozott Sötét anyagból, a rendező pedig Roland Emmerich (A függetlenség napja, Csillagkapu, Godzilla) lehet – írja a Variety. A Sötét anyagban elrabolják egy egykori ígéretes tudóst és jelenlegi családapát, Jason Dessent, aki egy teljesen másik világban ébred fel. Mi egyébként szerettük. Itt a fülszöveg:

Elégedett ​​vagy az életeddel? Ezek az utolsó szavak, amiket Jason Dessen hall, mielőtt az elrablója leüti. Mielőtt egy hordágyra szíjazva ébred, vegyvédelmi szkafandert viselő emberek között. Mielőtt egy olyan férfi, akivel soha nem találkozott, rámosolyog, és azt mondja neki: Úgy örülök, hogy újra látlak, barátom. Abban a világban, ahol felébredt, Jason élete teljesen más, mint korábban. A felesége nem a felesége. A fia meg sem született. Ő maga pedig nem csak egy átlagos egyetemi tanár, hanem ünnepelt zseni, aki egy forradalmi dolgot alkotott – olyasmit, ami a lehetetlennel határos. 

Vajon melyik világ a valóság? És ha az emlékeiben élő otthona tényleg létezik, hogyan tudna visszajutni imádott családjához? A választ egy meglepő és hátborzongató utazás során kapja meg, miközben kénytelen szembenézni önmaga legsötétebb oldalával, és megküzdeni egy legyőzhetetlennek tűnő, rémisztő ellenféllel.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!