Micro Aether néven antológiasorozatot indít a Black Aether

2016. június 10. 13:37

Micro Aether néven ingyenes, digitális antológiasorozatot indít a Lovecraft-féle weird irodalommal foglalkozó The Black Aether magazin. A lap szerkesztője szerint a magyar írók is sokat hozzátehetnének a Cthulhu-mítoszhoz, és olyan kreatív alkotói potenciál van bennük, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni.

2016. június 10. 13:37

Egy teljesen ingyenes, a lehető legtöbb online és digitális formátumban elérhető »mikro antológiát« indítunk a magyar amatőr weird írók és olvasók részére, Micro Aether néven” – jelentette be a The Black Aether magazin honlapján csütörtökön Tomasics József. A kezdeményezéssel teret szeretnének adni amatőr magyar íróknak, akik a weird irodalom területén bontogatnák szárnyaikat.

Azért, mert nagyon sok író van, aki kifejezetten ilyen rövid történeteket ír, amik viszont  technikai okokból  ritkán jelennek meg magazinokban. Azért, mert Lovecraftből és weird történetekből sosem elég! Azért, mert kell az inspiráció, kellenek a friss gondolatok” – írja Tomasics. A maximum ezer szavas írásokat tartalmazó Micro Aether várhatóan július első szombatján jelenik meg, az írásokat június utolsó szombatjáig várják a szerkesztők. A részletes feltételekről itt lehet bővebben olvasni.

(Fotó: The Black Aether magazin)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!