Ők lesznek a Harry Potter-darab főszereplői

2015. december 22. 11:01

Jövőre debütál a Harry Potter-színdarab Londonban: már az is megvan, hogy ki fogja játszani a három főszereplőt, Ront, Hermionét és Harryt. A történet szerint Harry a múltjával küzd, amely sehogy sem akar ott maradni, ahol a helye lenne; eközben legkisebb fia, Albus egy olyan családi örökséggel találja szemben magát, amelyet sosem akart magáénak.

2015. december 22. 11:01

Megvannak a készülő Harry Potter-színdarab színészei:Paul Thornley Ron Weasleyt, Noma Dumezweni Hermione Grangert, míg Jamie Parker Harry Pottert fogja játszani (a nyitóképen ebben a sorrendben). A darab gyakorlatilag a könyvsorozat nyolcadik része lesz, egy immár felnőtt Harry Potterrel.

Érdekesség, hogy Hermione szerepét egy színesbőrű színész kapta meg, de többen rámutattak, hogy Rowling igazából sehol sem írta, hogy a karakter fehér. A Buzzfeeden is van a fekete Hermione Grangerről egy cikk, érdemes végigfutni – mint kiderült, a karaktert már egy sor rajongói rajz ábrázolta így.

Itt a darab szinopszisa:

Mindig is nehéz volt Harry Potternek lenni. Most, túlhajszolt minisztériumi alkalmazottként, férjként és három iskolás korú gyermek apjaként sem könnyebb az élete.

Harry a múltjával küzd, amely sehogy sem akar ott maradni, ahol a helye lenne; eközben legkisebb fia, Albus egy olyan családi örökséggel találja szemben magát, amelyet sosem akart. Apának is fiának is meg kell tanulnia, miközben a múlt és a jelen vészjóslóan összeolvad: néha a sötétség a legváratlanabb helyekről érkezik.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2017. január 05. 14:50
Ellopták a magyaroktól a történetet. Most ezzel keresnek milliárdokat. Szebb Jövőt!
Szúnyog
2016. február 23. 13:26
Polkorrekt műben kell legyen feka. Aztán majd jön a kor, amikor nem lesz benne fehér. A Harry Pottert meg leszarom.
Orvosok és mérnökök
2016. február 23. 13:26
Olvastad te a konyveket?Ketlem. A garantalt sikert kinyirnak a multikulti miatt.
medve
2016. február 23. 13:26
És akkor mi van?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!