Pletykák szerint félig az első világháború alatt játszódhat a Wonder Woman

2015. szeptember 11. 10:05

A Heroic Hollywood iparági forrásai szerint az első önálló Wonder Woman-film első fele az első világháború alatt játszódik majd, a második pedig napjainkban. A film 2017 nyarán kerül majd a mozikba.

2015. szeptember 11. 10:05

Wonder Woman, az egyik legnépszerűbb női képregényhős a 2016-ban mozikba kerülő Batman v Superman filmben debütál majd a mozivásznon, de csak egy évet kell várni majd az első önálló filmre. Eddig a legvalószínűbb pletyka úgy tartotta, hogy a film a '20-as években játszódik majd, a folytatások pedig a második világháború alatt.

A Heroic Hollywood forrásai szerint azonban az első Wonder Woman-mozi első fele az első világháború alatt, a második fele pedig a modern korban fog játszódni. A film 2017 júniusában kerül a mozikba.

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!