Ingyenes minifesztivállal indítja az évadot a Trafó

2015. szeptember 01. 13:45

Minifesztivállal indítja az évadot a Trafó. Az egész házban dübörög majd a kortárs művészet: performanszok, flashmobok és bemutatók a Krétakörtől a Proton Színházig és a Budapest Tánciskolától a Frenák Pál Társulatig.

2015. szeptember 01. 13:45

Minifesztivállal indítja az évadot a Trafó. Az egész házban dübörög majd a kortárs művészet, program program hátán az irodától a női vécéig mindenhol és az is kiderül, milyen gondolatátvitellel csocsózni és hogy mit rejtenek egy flamand vendégművész színházi fülkéi. Nem színházi élmény színházi emberekkel, kulturális ereszd-el-a-hajam a szeptember 4-i ingyenes évadnyitó rendezvényen. A tökéletes hangulatot a Vasárnapi Gyerekek koncertje koronázza.

 
A Trafó felkért néhány, az idén új előadással jelentkező társulatot és művészt, hogy készülő produkcióikhoz kapcsolódóan találjanak ki valami vonzó, szokatlan, az előadásukat beharangozó akciót. Az egyetlen megkötés az volt, hogy a nézők személyes élménnyel a zsebükben távozhassanak az évadnyitóról. Hogy pontosan ki mivel készül, az legyen meglepetés, de annyit azért elárulunk, hogy kérhetünk egészségügyi tanácsokat a Krétakörtől, és panaszkodhatunk Boross Martinnak és a Stereo Aktnak. 
 
A pincében, a padláson vagy a backstage-ben akciózó művészek mellett lehetőség lesz agyhullámokkal csocsózni és gondolatátvitellel virtuális sziklát görgetni a Youniverse Project jóvoltából, sőt azt is megtudhatjuk, mit rejtenek egy flamand performer tükörrel borított színházi fülkéi. Meg persze hajnalig bulizhatunk majd a Vasárnapi Gyerekekkel! Közreműködik többek között a Budapest Tánciskola, a Dollár Papa Gyermekei, a Frenák Pál Társulat, Fülöp László, Hadi Júlia és Arany Virág, a TITÁNium-nyertes Kelemen Kristóf, a Krétakör, Molnár Csaba, a Proton Színház, Schermann Márta, a STEREO Akt, a TÁP Színház, a Természetes Vészek Kollektíva, a Titkos Társulat, Benjamin Vandewalle, a YOUNIVERSE PROJECT és vendégeik, és a Vasárnapi Gyerekek.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!