Döbbenetes felvétel: két ukrán katona próbált meg betuszakolni egy férfit egy buszba

2024. április 30. 13:14

A Telegramon közzétett felvétel valószínűleg Odesszában készülhetett.

2024. április 30. 13:14

Nyitókép: Telegram

Lapunk korábban beszámolt róla, hogy Kijev keresztbe tett a külföldön élő ukránoknak. Mint kiderült, Ukrajna további értesítésig felfüggesztette a konzuli szolgáltatásokat a külföldön élő katonakorú férfi állampolgárok számára, kivéve azokat, akiknek vissza kell térniük Ukrajnába. Kedden beszámoltunk róla, hogy az Oroszországgal vívott háború kezdete óta mintegy harminc olyan ukrán férfi vesztette életét, aki szökni próbált az ország területéről, hogy elkerülje a részvételt a harcokban.

Nemrég az ukrán hatóságok újabb erőszakos mozgósításáról került elő videó.

A Telegramon közzétett felvétel valószínűleg Odesszában készülhetett, azonban a készítés időpontja eddig ismeretlen.

A felvételen az látható, ahogy két katona egy férfit próbál meg betuszkolni egy buszba. A toborzóközpont munkatársainak akciója végül sikertelen lett, ezért végül nagy nehezen engedték elmenni a férfit.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Same
2024. május 01. 07:40
Kíváncsi vagyok lesz e polgárháború ukrajnában? Vajon volt e olyan hogy megölték a toborzókat? Biztos csak arról nem szólnak a hírek! Halál rájuk!
Jack Reynor
2024. április 30. 19:03
Óriási harcértéke lett volna pedig. Az ilyenekkel még meg tudja fordítani az állást a latorállam, és meg se áll Vlagyivosztokig,
Csigorin
2024. április 30. 17:50
zelenszki onkentesei... amugy az fejlemeny hogy nem tudtak elvinni, a jelenlevok valszeg meglincseltek volna oket, ami a kozhangulat valtozasat jelzi. egyebkent azt kiabalta kozben hogy segitsetek, a gyerekem egyedul van otthon.
paracelsus-2
2024. április 30. 17:32
Ha nem magyar, vigyék csak nyugodtan. Egyetlen fuckrán féregért sem kár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!