És neked hogy tetszik az Ílion borítója? Szavazás!

2015. szeptember 24. 17:11

Mielőtt komolyan nekiugranánk a majd' hétszáz oldalas regénynek, egy fontos dolgot érdemes eldönteni: hogy tetszik a borító? A Mandiner szerkesztősége megosztott volt a kérdésben: a sci-fit ritkán olvasó többség nem lájkolta Pintér László munkáját, de a sci-fit olvasó kisebbség is megosztott maradt. Mi az igazság? Döntsenek az olvasók!

2015. szeptember 24. 17:11

Kedden jelent meg az Agave Könyveknél Dan Simmons Ílion című regénybe, hozzánk szerdán érkezett meg. Már neki is álltunk a kötet olvasásának, közben azonban felmerült egy kérdés: hogy tetszik a borító? Szerkesztőségünk megosztott volt: a sci-fit ritkábban olvasó kollégák általában nem kedvelték, de a sci-fit olvasók sem tudtak egyértelműen dönteni Pintér László munkájáról. Úgyhogy úgy döntöttünk, hogy az olvasókra bízzuk a döntést. Annyit még hozzá, hogy egy űroperáról van szó, amelynek szerves részét képezi – a címből is láthatóan – a trójai mondakör.

Itt a borító:

Dan Simmons: Ílion
Dan Simmons: Ílion

Itt pedig lehet szavazni. A részletes véleményeket kommentben várjuk.

Hogy tetszik az Ílion bortója?
Remek lett!
Tetszik.
Lehetne jobb is.
Kifejezetten irritál.
Quiz Maker
 
 
 
 
 
 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2016. december 04. 14:43
Ejnye! A sarokból elmaradt az (X).
Szabolcsi Gergely
2015. szeptember 25. 08:44
A képregényes kolléga szerint képregényes lett. (Egyébként tényleg.)
StG
2015. szeptember 25. 08:44
Annyira nem nagy szám. A bal felső sarkos bolygós részt nem teljesen értem, ilyesmi emlékeim szerint nem volt a regényben (ami eszméletlen jó).
Übermayer
2015. szeptember 25. 08:44
Jobb mint az Endymion felemelkedése borítója volt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!