Tarantino beerősített

2011. szeptember 14. 11:29

Nagy nevekkel egészült ki Django Unchained című spagettiwesternjének csapata. A mester egyik kedvenc színésze, Samuel L. Jackson mellett megszerezte Jamie Foxx-ot is, ők rabszolgákat alakítanak majd, Leonardo DiCaprio lesz a kegyetlen ültetvényes, a Becstelen Brigantyk zseniális náci tisztje, Christoph Waltz pedig német fejvadászt fog játszani.

2011. szeptember 14. 11:29

Már majdnem összeállt Quentin Tarantino Django Unchained című spagettiwesternjének csapata. A mester immár ötödik alkalommal fog együtt dolgozni Samuel L. Jacksonnal. A színész a filmben rabszolgát alakít majd, aki egyben az ültetvényes jobb keze lesz.

 
A stábhoz csatlakozik még a Deadwoodban George Hearstöt alakító Gerald McRaney, de leszerződött már a Ray-ért Oscar-díjat érdemelt Jamie Foxx is, aki a felszabadított rabszolga Djangót fogja megformálni.
 
Leonardo DiCaprio lesz a kegyetlen ültetvényes, Calvin Candie német fejvadászt pedig a Becstelen Brigantyk náci tisztje, Christoph Waltz alakítja majd. A rabszolgákat Kevin Costner képzi ki az ültetvényen folyó harcokra.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Django
2011. szeptember 15. 23:55
"Jamie Foxx is, aki a felszabadított rabszolga Djangót fogja megformálni." Nagyon nem tetszik, hogy Django néger lesz.
tevevanegypupu
2011. szeptember 15. 08:26
Mar alig varjuk.(:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!