A világhírű színésznő szerint a világ cserbenhagyta a október hetedikén elrabolt nőket

2023. december 08. 14:02

„Két hónappal később azonban a nők még mindig az erőszaktevők túszai, és a világ nem nevezte ezt a helyzetet annak, ami: sürgős vészhelyzetnek, amely határozott választ követel.”

2023. december 08. 14:02
9th Annual Breakthrough Prize Ceremony

Gal Gadot, a Women Woman filmek, a Halál a Níluson, illetve a Halálos Iramban filmek sztárja, korábban a Miss Izrael szépségverseny győztese, aki egyébként két évet szolgált az Izraeli Védelmi Erőknél, egy Instagram-poszttal jelentkezett a Hamász-Izrael háború kapcsán. 

A világ cserbenhagyta az október 7-i nőket”

 – kezdte bejegyzését. Rávilágított arra, hogy a nyugati társadalom elítéli a nemi erőszakot, a nők elleni erőszakot, hogy „nem hagyjuk, hogy a nőket áldozattá tegyék és elhallgattassák. Azt mondjuk, hogy hiszünk a nőknek. Hogy kiállunk a nők mellett. Hogy felszólalunk a nőkért.”

„Október 7-én a világ szemtanúja volt annak, hogy a Hamász valós időben hajtotta végre erőszakos terveit. Az október 7-i támadást követő néhány órán belül felkerült az első vérfagyasztó videó Shani Loukról, amint büszke támadói meztelen testét végigparádézzák és meggyalázzák

Két hónappal később azonban a nők még mindig az erőszaktevők túszai, és a világ nem nevezte ezt a helyzetet annak, ami: sürgős vészhelyzetnek, amely határozott választ követel.”

„Nőként és a nők szövetségeseiként ez a mi feladatunk, hogy cselekedjünk. Arra kérem mindazokat, akik oly sokat tettek a nők jogaiért világszerte – az ENSZ-től az emberi jogi közösségig –, hogy csatlakozzanak ahhoz a követeléshez, hogy a Hamász azonnal engedjen szabadon minden egyes túszul ejtett nőt – nem a nemzetközi közvetítés következő fordulója után, nem egy újabb nap múlva. Ezek a nők nem élhetnek meg még egy pillanatot ebből a borzalomból.”

Nyitókép: Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsuzsa-963
2023. december 10. 20:36
Arról beszélne hogy hány gázai keresztényt öltek meg az izraeliek, akiknek semmi köze a HAMASZhoz, a világnak ki kellene mondani, hogy népirtás ami Gázában történik és semmiben nem különböznek Schiklgrubertől.
megmond6tom
2023. december 10. 14:52
ZS-kategóriás, agymosó hálivúdi filmek szereplője. Mitől is érdekes, hogy mit rikácsol...?
Zokni
2023. december 09. 00:49
Ez a hír szól, amiről szól. Nincs mit hozzátenni. Viszont, ami itt ebből a cca 25 (?) “véleményből” kitűnik, az az, hogy itt gyűlhetett össze az emberiség összes magyar származású mocska. Ezzel a mentalitással tevékenykedtek a palesztin terroristák is. Gratulálok Mandi. Gratulálok Fidesz.
Hekimeki
2023. december 08. 20:40
Idióta faszszopó zsidó kurva 🤮🤮🤮🤮🤮
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!