Kiáll Izrael mellett Gal Gadot és Jamie Lee Curtis

2023. október 09. 12:59

Egyre több sztár szólal fel Izrael mellett a támadások miatt.

2023. október 09. 12:59
null

„Fáj a szívem, imádkozom mindenkiért, aki fájdalmat él át” – írta az izraeli háborús hírek megosztása mellé Gal Gadot az Instagramon. Arról is írt: „Izrael mellett állok, ti is így tegyetek. A világ nem tétlenkedhet, amikor ilyen szörnyű terrorcselekények történnek!”

Az izraeli modell és színésznő korábban szolgált hazája hadseregében is, ahová a fiatal nőknek is be kell vonulniuk a férfiak mellett a szolgálatra.

Jamie Lee Curtis magyar zsidó származású színésznő Izrael zászlaját osztotta meg az Instagramon.

Az ukrajnai zsidó származású amerikai színésznő, Amy Schumer azt közölte: „A zsidók az egyetlenek, akiknek nem akarják megengedni, hogy megvédjék magukat. Ennek semmi köze a megszálláshoz. A Hamasz nem akar véget vetni a megszállásnak. Ők el akarják törölni Izraelt. Irán támogatja őket, akik el akarják pusztítani a békemegállapodást.”

 

Nyitóképen: Gal Gadot (KENA BETANCUR / AFP)

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bodrigyuri
2023. október 09. 18:26
Most előadhatná a vándervumenes parádét Gázában.
bodrigyuri
2023. október 09. 18:24
Senki nem érdekel.
need-info
2023. október 09. 17:06
Istennő!
Beszélgető
2023. október 09. 16:42
Mila Kunis is nyilatkozott szívhez szólót tavaly. Normális az, ha valaki szót emel a népéért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!