„Ha van egy puskád, lőj le vele egy zsidót” – zúgja a dühös tömeg Ciszjordániában (videó)

2023. október 27. 19:21

A palesztin tüntetők Ramallah utcáin vonultak.

2023. október 27. 19:21

A Visegrád 24 X-en osztott meg egy videót, amelyen az látható, ahogy  tömegek vonulnak ciszjordániai Ramallahban, és azt skandálják:

„Ha van egy puskád, amit esküvőkre rejtegetsz, vagy lőj le vele egy zsidót vagy add oda a Hamásznak”

 – zúgja a tömeg. Az esküvőkre rejtegetsz kifejezés azt jelenti, hogy csak esküvők alkalmából használják, „díszlövések” leadására.

Nyitókép: X/Képernyőkép

 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agricola
2023. október 28. 09:34
A Vörös Hadsereg katonáit szándékosan hergelték, uszították, fanatizálták a német lakosság ellen elkövetendő rémtettekre. Ilja Ehrenburg, Sztálin őrült, németgyűlölő propagandistája „Öljetek" című röplapján uszította a katonákat a kegyetlen gyilkosságokra: ..Öljetek! Dicső szovjet harcosok, öljetek! A németek nem emberi lények. Az a szó, hogy „német" a mai naptól legyen a legnagyobb szitokszó, amit a szátokra vesztek! Ölnöd kell, és ha nem öltél meg legalább egy németet a mai nap, akkor ez a napod kárba veszett. Ha nem tudod golyóval kivégezni, akkor a bajonettel szúrd agyon őket. Ha csendes körülötted a front, amíg várod, hogy ismét harcba indulj, az idő alatt is keress németet, akit megölhetsz. Öljetek, mert nincs annál nagyobb élvezet, mint amikor a halomba szórt német hullákat ugorjátok át! Ne a napokat, ne a kilométereket számoljátok, hanem öljetek és öljetek! A megölt németeket számoljátok az elfoglalt városok helyett.
Akitlosz
2023. október 27. 23:38
Se puskám, se zsidóm nincsen. Maradjon is így! https://www.youtube.com/watch?v=I-XWznOeYic
koronaszepe
2023. október 27. 21:47
Ennek a konfliktusnak most a legnagyobb haszonélvezője Putyin. Nem véletlenül van Moszkvában a Hamász legfelső vezetése! Idén harmadszor!
backstablive
2023. október 27. 21:41
Nem hittem volna hogy èletemben tanuja leszek egy holokausztnak de úgy nèz ki èrik a dolog. Csak ez 1x nem zsidò hanem Muslim.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!