Matthew McConaughey szerint is Woody Harrelson lehet a féltestvére

2023. április 20. 14:58

A színész azt mondja, hogy ő és True Detective sztárja „matekoztak”, miután édesanyja felfedte, hogy ismeri Harrelson apját.

2023. április 20. 14:58
null

Matthew McConaughey azt mondja, hogy ő és közeli barátja, Woody Harrelson fontolgatják, hogy elvégeztetnek-e egy DNS-tesztet, miután rájöttek, hogy esetleg testvérek lehetnek. Kelly Ripa podcastjében beszélgetve McConaughey elárulta, hogy a két színész az édesanyjától tudta meg, hogy ismeri Harrelson apját.

„A gyerekeim Woody bácsinak hívják. Az ő gyerekei Matthew bácsinak hívnak. És ha látod a rólunk készült képeket, a családom azt hiszi, hogy a róla készült képek nagy része én vagyok. Az ő családja szerint a rólam készült képek nagy része őt ábrázolja” –nyilatkozta McConaughey, aki elmesélte azt is, hogy néhány évvel ezelőtt Görögországban ültek és arról beszélgettek, hogy milyen közel állnak egymáshoz és a családjainkhoz.

– nyilatkozta McConaughey, aki szerint ez a megjegyzés motiválta a két színészt, hogy utánajárjanak a családi történeteiknek.

Harrelson apja, Charles, bérgyilkos volt, akit először 1960-ban ítéltek el fegyveres rablásért. Gyilkosságért 1973-ban börtönbe került, ahonnan öt év után jó magaviseletért szabadult. 1981-ben két életfogytiglani börtönbüntetést kapott egy körzeti bíró meggyilkolásáért. Azt is állította, hogy ő követte el John F. Kennedy meggyilkolását, és 2007-ben halt meg a börtönben.

Nyitókép: Youtube 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rendesember
2023. április 21. 18:23
Hoppáré!
ichneumon
2023. április 20. 20:25
Mandiner, mutatjátok a részleteket?
Ne szájalj
2023. április 20. 18:41
Ket nagy kedvenc. Ha DNS szinten nem is lennenek testverek, de "chemical brothers" meg lehetnek. Woody szenzacios a King pin-ben (is). Azoknak ajanlom, akik itt fanyalognak.
Igazszó
2023. április 20. 18:00
Szar bulvár fos, cuckoldkonzi mandineres buzik tálalásában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!