Mégsem lesz kormányzó Matthew McConaughey

2021. november 29. 17:37

Márciusban arról szóltak a hírek, hogy kormányzónak állna Matthew McConaughey, a színész azonban ezt most hivatalosan is cáfolta.

2021. november 29. 17:37
null

McConaughey Instagramra töltött fel egy videót, ahol elmondta, gyerekként nem gondolta volna, hogy politikai vezető váljon belőle, illetve Texas kormányzójának posztjáért sem fog indulni, hiába fontolgatta korábban a lehetőséget. 

A közösségi oldalra feltöltött felvételen elmondja, hogy a politikának új célokra van szüksége, meg kell oldani a problémáinkat, illetve ideje odafigyelni a közös értékekre is. McConaughey azt ígérte: változatlanul fog olyan szervezeteket támogatni anyagilag, akik arra törekednek, hogy az emberek jólétét biztosítsák, miközben bizalmat is képesek kiépíteni, politikai pályára viszont nem fog lépni. 

Nyitókép: Kyle Grillot / AFP

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Párhuzamos különvélemény
2021. november 29. 19:46
Kár is lett volna őérte! Inkább szerepeljen 1-2 évente egy-egy jó filmben..., mint az Úriemberek, Contact, Interstellar, Wall Street farkasa
westend
2021. november 29. 19:21
Jó döntés. Egy ismert/elismert ember ne rombolja le magát a politikával. Hagyjuk meg a politikát a politikusoknak.
Akitlosz
2021. november 29. 17:49
Ez a következménye annak, amikor újságírók "találják ki", hogy más emberek akaratát. Ugye Rákay?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!