Matthew McConaughey „komolyan fontolgatja”, hogy elindul Texasban a kormányzóválasztáson

2021. március 12. 08:33

A színész azonban nem tette közzé a politikai hovatartozását.

2021. március 12. 08:33
null

Matthew McConaughey bejelentette, hogy „komolyan fontolgatja”, hogy megméretesse magát a jövőre esedékes texasi kormányzóválasztáson – írta meg a Guardian.

Vezetőként tanítana

A színész egy szerdai podcastben beszélt az indulási szándékáról. Mint mondta, hogy úgy gondolja

McConaughey egyébként nem először tett utalást a politikai karrier megkezdésére. Korábban 2020 novemberében azt a választ adta arra a kérdésre, hogy elindulna-e egy választáson, hogy ez elsősorban inkább az embereken múlna, mint rajta.

Nem tiszta, hogy milyen színekben indulna

McConaughey politikai hovatartozása azonban nem egészen ismert, azt eddig sosem közölte, hogy demokrata vagy republikánus színekben indulna. Korábban megszólalt több olyan politikai témával kapcsolatban, mint a fegyveres bűncselekmények, vagy éppen a rendőrség költségvetésének a csökkentése. Ezeknél mérsékelt hangot ütött meg, leginkább azt hangoztatta, hogy az álláspontokat közelíteni kell egymáshoz.

Emellett pedig tavaly októberben Joe Rogan podcastjében többek között arról is beszélt, hogy milyen kereszténynek lenni Hollywoodban. Itt azt is hozzátette, hogy az amerikai filmiparban néhányan már túlságosan átmentek a baloldalra.

Címlapképen: Matthew McConaughey az Úriemberek c. film forgatásán

Kép forrása: Chrisopher Raphael / AFP

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lynx
2021. március 12. 19:16
Csak el ne veszítse 10 nap alatt...
Akitlosz
2021. március 12. 12:40
Szerintem a texasi kormányzó szerepét is el tudná játszani. Jó, egy kalap azért még kellene a fejére.
pollip
2021. március 12. 12:39
Texas különleges hely. Drukkolok nekik, hogy kiválnának az usa-bol
wrfri
2021. március 12. 12:06
Múltkor láttam vele interjút...ennél az embernél valami elgurult. Kiválló színész, de elviselhetetlen new age hippi baromságokat dumál össze-vissza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!