Cápa ragadott el egy fiút Tasmániában

2020. július 17. 16:40

Apja utánaugrott a vízbe.

2020. július 17. 16:40
null

Cápa ragadott el egy tízéves fiút egy halászhajóból pénteken Tasmania partjainál. A gyermek apjának köszönheti az életét, aki „azonnal a vízbe ugrott, mire a tengeri ragadozó elúszott” – közölte a mentőszolgálat. A fiú a karján, a mellkasán és a fején sérült meg, kórházban ápolják, állapota stabil - tették hozzá az illetékesek.

A fiú mentőmellényt viselt a hat méter hosszú hajón, ahol apja és két másik férfi társaságában halászott mintegy öt kilométerre a sziget partjaitól, amikor a cápa elragadta és a vízbe rántotta.

Ausztráliában, ahol a világon az egyik leggyakoribbak a cápatámadások, idén öt embert ölt meg a tengeri ragadozó. Legutóbb múlt héten egy 15 éves fiú  vesztette életét cápatámadásban Ausztrália keleti partjainál. Kedden pedig egy nő szenvedett súlyos sérüléseket cápatámadásban a Nagy-korallzátony közelében.

(MTI)

Kép: Pixabay

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2020. július 19. 11:49
Csak magyarországon egy hónap altt többen halnak meg autóbalesetben, mint a világon egy év alatt cápatámadásban... Hagyni kellene ezt a hülye cápa témát, addig örüljünk, amíg a tengerekbenvannak cápák! ...Hollywod-ot, meg a sok ócska bulvárt meg leszarom...
Krupp Skya
2020. július 18. 06:59
Ez a cápa az Apró fajtához tartozik Dobrev Klára nénire hasonlít. Leolvastam a cápa szájáról, ép azt mondja: Európai Egyesült Államok. csatot képen éppen az Á betűt ejti ki, de az is lehet hogy Orbán nevének kiejtése közben, éppen a bánnál tart.
annamanna
2020. július 18. 01:10
egy hős apa... igazi példakép lehet a gyereke számára.
Krupp Skya
2020. július 17. 23:43
Van ilyen, hogy Tas mánia? Nálunk Gyurcsánynénak Orbán mániája van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!