Futótűzként terjed a neten Szabó Tímea önfényező badarsága

2024. április 23. 13:55

Az öndicséret büdös.

2024. április 23. 13:55
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Képernyőkép/Karácsony Gergely Facebook-oldala

„Amióta a Fidesz is megnevezte a jelöltjét a főpolgármesteri posztra Szentkirályi Alexandra személyében, Szabó Tímea idegesebbnek tűnik. Így már két erős kihívóval is szembe kell néznie Karácsony Gergelynek, aki ténykedése során hibát hibára halmozott. Szinte semmi sem valósult meg eddigi ígéreteiből. Csődközelbe kormányozta a koszossá, rendezetlenné és kaotikussá vált várost. Működése alatt a balliberális vezetésű főváros parkolóhelyeket számolt fel, megemelte a parkolási díjakat és kiterjesztette a fizetős zónákat olyan helyeken is, amelyek korábban ingyenesek voltak.

Írásos ígérete ellenére, nagy dugókat okozva, nem adta vissza az autósforgalomnak a Lánchidat, emellett városszerte megjelentek a biciklisávok mellett az úgynevezett Geri-karók: az Üllői úti és Váci úti sávval közfelháborodást váltott ki nemcsak a budapestiek, de a mentők között is – a Geri-karók növelik a káoszt és a dugókat városszerte.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:15
🍓 ️ ­­A­­­ ­­­d­­ö­­­g­ö­s­ ­l­­á­n­­­y­­o­k­­­ ­­­v­­­á­r­­n­a­k­ ­r­­á­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
Átoperált Kiscsoportos
2024. április 24. 10:35
Jól van more, kicsit pihentess, már kokszoltad magad! Engem érdekel: - h ki volt az az illető, aki kibulizta a pedofilsegéd kegyelmi ügyét? - meddig vezetnek a Völner-Schadl korrupciós botrány szálai? - hogyan létezik, h az igazságügyminiszter semmit nem tudott arról, mi folyik körülötte, közvetlenül mellette, az orra előtt? - lehallgatási ügy részletei - szeretném tudni, hogy a hatvanpusztai csodabirtokban milyen pénzek vannak? - az új, minisztériumi korrupciós botrány - a lélegeztetőgép-biznisz miatt Szijjártót ki és mikor fogja felelősségre vonni ? - letelepedési-kötvények ügyében nyomoznak-e a hatóságok? - mikor esik át nemzetbiztonsági átvilágításon a Bugris ide értve egy alapos elmeorvosi vizsgálatot is, mert csak nem stimmel minden azzal az emberrel, aki akkor is rángatja a nyakkendőjét, ha nincs is rajta, - kik azok a magyar politikusok, akiket Moszkva pénzel azért, hogy terjesszék az orosz propagandát?
barrakuda-2
2024. április 23. 22:58
De a BU"T"APESTIEK mindent beszopnak mert ostobák és gyávák !!!!
barrakuda-2
2024. április 23. 22:53
KABUL KURVÁLYA !!!¡....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!