Karácsony Gergely egyre sokasodó kiátkozásai egyre kevesebb embert érdekelnek

2024. május 03. 12:25

A főpolgármester arra építi a kampányát, hogy ő a demokrácia márvány manifesztuma.

2024. május 03. 12:25
Ungár Péter
Ungár Péter
Facebook

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

„Karácsony Gergely arra építi a kampányát, hogy ő a demokrácia márvány manifesztuma, a köztársasági erők önjelölt Jean D’Arc-ja, Bibó István reinkarnációja. Mégis, amikor Vitézy Dávid bejelentette, hogy elindul a főpolgármester-választáson Karácsony Gergely betolakodónak nevezte. Láthatóan a demokratikus elköteleződése addig tart Karácsony Gergelynek, ameddig senki sem indul azon a választáson, amin ő is indul.

Ez látszik abban is, hogy azt állította tegnap Karácsony, hogy Magyar Péter pártjának a fővárosi listaállítása és az ebből következő polgármester-jelölt állítása a NER visszaépítését szolgálja. Itt fontos kimondani egy egyszerű tényt: olyan, hogy »ráindulás«, hogy visszaélésszerű választáson indulás nincs. A választások azért vannak, hogy pártok elinduljanak rajta.

Az LMP, a Tisza, a Fidesz és Karácsony Gergely pártja a DK is állít jelöltet például a XVIII. kerületben. Az fogja megnyerni, aki a legtöbb szavazatot kapja. Nem fogja a Tisza jelöltje, miközben Magyar Péter bakot tart neki, kilopni a tizennyolcadik kerületiek szavazatait Szaniszló Sándor mancsából szunyókálás közben. Ezért az ilyen becsmérlés, pontosan az amit Vitézy Dávid és az LMP listája meg akar szüntetni a fővárosi közgyűlésben: az üres pártpolitikai csatározás.

A budapestieket az ilyen pártpolitikai panelek helyett, inkább az érdekli, hogy mit akar majd a Tisza párt képviselni a fővárosi közgyűlésben, hogy egyetértenek-e a BKK rendészettel, és így azzal, hogy a tömegközlekedés nem hajléktalanszálló. Az a fontos, hogy szerintük is véget kell-e annak vetni, hogy Draskovics Tiborok és Szentkirályi Alexandrák üljenek a fővárosi cégek vezetésében, az, hogy szerintük inkább a Clark Ádám térre, és a turista Budapestre kell a lehető legtöbb pénzt elkölteni, vagy végre az említett tizennyolcadik kerület is érdemel figyelmet.

Ezek a fontos dolgok, Karácsony Gergely egyre sokasodó kiátkozásai pedig egyre kevesebb embert érdekelnek.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ptrfarkas43
2024. május 05. 07:21
Kamugeri nemzetközi jelenség, a semmihez sem értő, felelősséget nem vállaló aktivista, aki végrehajtja gazdái utasításait, lásd német megfelelőjét, Annaléna kisasszony.
DINO54
2024. május 04. 20:01
Ez a Petya is maradna inkább a négy fal között! Élvezze a ráhagyott vagyont. Mindenkinek ezzel tenne jót. Írom ezt jobboldaliként.
Lajoss
2024. május 04. 15:19
Petike,szerinted te kit érdekelsz? 😂😂😂
survivor
2024. május 03. 21:09 Szerkesztve
Az LMP az életéért küzd. Vidéken 0, Budapesten kell hoznia 5%- ot. Az 1 hely Brüsszelben is, Budapesten is kb a Közgyűlesben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!