Gyurcsány hozta a formáját: politikusokat hülyézett legújabb videójában

2024. március 06. 12:12

Senkit nem lepett meg a DK első embere.

2024. március 06. 12:12
null

Fotó: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala

***

A DK elnöke, Gyurcsány Ferenc legújabb videójában őszintén válaszolt a neki szegezett kérdésre: „Akar-e kormányozni a DK?” Mint írja, a válaszon senki nem fog meglepődni. A felvételen arra biztatja a pártja után érdeklődőket, hogy menjenek el valamelyik kampányrendezvényükre.

 

 

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
laurahann
2024. március 08. 08:25
Milyen program teee hülye? A programotok kimerül az óbánozásban. Büdös hazaáruló senkik!
jostothu
2024. március 07. 12:04
Szélhámos proli suttyó.
edico
2024. március 07. 10:16
Hülye alkoholista
moricka13-3
2024. március 07. 05:13
Virtigli, magyarán szólva tősgyökeres, igazi, valódi burleszk, vagyis erősen torzító, vaskos komikumra építő és túlzottan nevetséges, hozzá hányingert keltő ,bohózat, és más semmi, amikor a valóságban istentagadó, állítása szerint mégis a katolikus egyház tanításának híveként gyakorta bérmálkozó világszélhámos Gyurcsány,már a fejjel a kútba esett kutya módjára való vergődésében választási kampány ürügyén a református kálvinista egyházban bevett címekről, rangokról, és a velük járó megszólításokról lamentál a hozzá képest túloldalon állók lejáratása céljával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!