Láng Zsolt a momentumosnak: A Bajnai számát, polgármester úr, kérje el valakitől! (videó)

2022. január 27. 17:57

Az ellenzéki polgármester bejelentette előtte, hogy nagyon várja mindenkinek a jelzését aki tud cápákról a vároházán.

2022. január 27. 17:57
null

„Ha bármilyen cápáról én tudomást szereznék, akkor biztosíthatom, én leszek az első, aki feljelentést teszek” – jelentette ki Soproni Tamás, Terézváros momentumos polgármestere. Ezután megkérte a városházán a hallgatóságot, hogy „ha van ilyenről tudomása, vagy bárkinek van egyébként, annak nagyon várom az e-mailjét, telefonhívását, vagy bármilyen módon, postai úton történő értesítést”.

Láng Zsolt rövidre zárta a dolgot: 

A Bajnai számát, polgármester úr, kérje el valakitől!

[...] Hívja fel és kérdezze meg, hogy a Momentum körül milyen cápák vannak, milyen dealekre úsznak rá a vállalkozók.”

Nyitókép: Fidesz Budapest Facebook-oldala

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kovácslajos1930
2022. január 28. 08:37
Ezért veszélyesek ezek a semmirekellő gátlástalan fideszes képviselők, mert egy meg sem történt ügyben nagyobb balhét csinálnak, mint a valóban megtörtént ingatlan panamákból amit pl rogán vagy ez a minta fideszes sadl csinált
pipa89
2022. január 28. 07:22
Gelgőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő, Gordonykaaaaaaaaaaaa, közelít a TAVASZ!!!! Kipucoljuk a Városházát!!!!!!!!!!
Jacques de Molay
2022. január 27. 21:43
Elképesztő, hogy egy ilyen tehetségtelen, ostoba nímand mint ez a soproni, polgármester lehet...
nempolitizálok
2022. január 27. 19:38
Na most ezek Kispesten úgy nyertek, hogy saját maguk vallották be egy videóban mennyit lopnak. Sajnos nem biztos, hogy lesz ennek foganatja, a ballibsi fura alkat, nagyobb a dicsősége annak aki "ügyes", akkor is, ha az ő pénzét lopja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!