Mundruczó Kornél: „Kommentálhatatlan” az SZFE új tanári kara

2021. január 25. 13:23

A rendező azt is mondta, hogy nem is ismeri az új tanárok kétharmadát, és ismeretlenekről vagy jót, vagy semmit. Nehéz kiigazodni.

2021. január 25. 13:23
null

„Egészen elképesztő, amit letettek az asztalra a diákok, a volt tanárok, és azok, akik még még állományban vannak a régi rendszerből” – mondta Mundruczó Kornél a 168 Órának. „Aggasztó látni, hogy ezt a tradíciót így darálják be, ilyen agresszív módszerekkel szüntetik meg. Ez a vulgaritás határán van” – tette hozzá.

A 168 Óra megírta: a január 7-én, Netflixen bemutatott Pieces of a Woman rendezője szerint „a Vas utca megszűnése, az, hogy nem felmért, és nem átgondolt módon költöznek át új épületekbe, valamint az új tanári kar névsora még inkább aggodalomra ad okot. A most érkezők szakmai múltja összehasonlíthatatlan a régi csapatéval. A tanárok listája majdnemhogy kommentálhatatlan. De kétharmadukat én nem is ismerem sehonnan, szóval maradjunk annyiban, hogy ismeretlenekről vagy jót, vagy semmit.”

A lap közölte, hogy Mundruczó arról is beszélt a 168 Órának, mennyire elszomorította , amikor új filmje sztárját, Shia LaBeouf-t szexuális és érzelmi zaklatással vádolta meg volt barátnője a premier előtti hetekben. „Igazán együtt érzek azokkal az emberekkel, akik őt megvádolták. Hinnem kell abban, hogy mindenkinek jogában áll elmondani azokat a történeteket, amikkel együtt él” – mondta.

(168 Óra)

Fotó: MTI

Összesen 214 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Budai Katalin
2021. február 08. 23:28
Kedves Kornél! Látom jól betanultad az Alinsky módszer 12. pontját: "Válaszd ki a célpontot, izoláld, nevezd meg és polarizáld. Vágd el a támogatói hálózatától és szigeteld el a célpontot a szimpátiától. Embereket támadj, ne intézményeket, mert az emberek sérülékenyebbek, mint az intézmények." Ti mindig egymást kaseroljátok már évtizedek óta. A falkából csak kiugatni tudtok. Aki nem tartozik közétek, az lehet az emberiség legtehetségesebb tagja, ti képtelenek vagytok a brancsotokon kívülieket elismerni.
Peppa
2021. január 27. 12:57
Kornélka, ki kért meg rá, hogy kommentáld? Ki a faszom vagy te?
syphax
2021. január 27. 05:57
ITTEN KÉÉHEMSZÉPPEN MUNDRUCZÁK II. BENŐ, A LEGENDÁS "BALÖSSZEKÖTŐ" OSSSSZTYA A 'ZÉÉÉSZT!!!
syphax
2021. január 27. 05:45
HÜJE VAGYOL MUNDRUCEK! BAMMEGANYUCIT!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!