Csapó a homokban: beindult az új Dűne itthoni forgatása

2019. március 19. 11:28

A film nyitányát Magyarországon forgatja Denis Villeneuve rendező.

2019. március 19. 11:28

A WideScreen filmes portál beszámolója szerint a Warner Bros. és a Legendary Entertainment stúdiók bejelentették, hogy hétfői nappal Denis Villeneuve rendező munkába állt, és Frank Herbert nagysikerű sci-fi sorozatának első kötetét, a Dűne remake-t Magyarországon forgatja. A sajtóközlemény megerősíti továbbá, hogy a film első állomása Budapest, itt rögzítik az első képkockákat, majd később Jordániába telepszenek át, ahol elsősorban a sivatagi jeleneteket fogják filmre venni.

Mint ismertetik, a filmben olyan sztárok keltik életre a regény szereplőit, mint Timothee Chalamet (Paul Atreides), Javier Bardem (Stilgar),  Zendaya (Chani),  Oscar Isaac (Duke Leto Atreides), Rebecca Ferguson (Lady Jessica), Stellan Skarsgard (Baron Harkonnen), Dave Bautista („A szörny” Rabban) és Charlotte Rampling (Reverend anya), valamint a frissen leigazolt veterán színész, Stephen Henderson.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2019. március 19. 22:34
Ha Dűne akkor Lynch, felesleges ezt tovább rágni akár a féreg..
mucsay
2019. március 19. 15:09
mi köze ehhez a magyaroknak? hunyadi film hogy áll?
JMoflicheque
2019. március 19. 11:39
Olyan színész "sztárok", akiket én pl egyáltalán nem ismerek. Sebaj, majd homokba dugom a fejem!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!