Bukarest nem Budapest!

2013. július 23. 10:45

A román ROM rumos csoki patrióta reklámkampánnyal rukkolt elő.

2013. július 23. 10:45

A román ROM rumos csokoládékat gyártó cég sajátos reklámkampánnyal állt elő. A Bucharest not Budapest kampányt a McCann Erickson reklámügynökség indította el, hivatalos oldala is van.

Itt a „Gallery of Mistakes”, azaz „Hibák galériája” a legjobb aloldal, ahol felsorolják azokat az eseteket, amikor összekeverték híres személyiségek a két fővárost.

A kampányhoz készült videó pedig azt sugallja, hogy elég legyen már ezekből az összekeverésekből: Bukarest nem Budapest!

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
David Karúszó
2014. január 10. 10:45
Inkább szánalmas. De szerencsére visszafelé is igaz!
David Karúszó
2014. január 10. 10:45
Azért inkább itt élsz, mint mondjuk Snowden egy tranzitváróban! Ugye? Csak ennyire huhogjátok le...
ottapont
2013. július 29. 23:00
A két város csupán nevében hasonló, ha ugyan. Bukarest egy kaotikus, koszos, no style dzsumbuj. Aki járt ott tudja. Ceaușescu lerombolta a régi belváros több mint egyharmadát, rengeteg történelmi épületet. Cserébe felépült a Nép Háza meg a panel dzsungelek. Szocreál lázálom... A rumos csokijuk pedig sz@r, már gyerekkoromban se szerettem. :p
Sieger
2013. július 25. 02:28
Tudja valaki h melyik zene szól a Budapest bemuratása alatt? (valami hires operára tippelek) Koszonom!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!