Így kell zászlót égetni

2012. január 23. 11:08

Mostanában nem megy Magyarországon a zászlóégetés úgy, ahogy kellene. Az Index videója segítséget nyújt a lobogókat lángra lobbantani vágyóknak a látványosabb performansz érdekében.

2012. január 23. 11:08

A zászlóégetés egy markáns politikai tett, melynek során szimbolikusan megsemmisítjük az ellenséget. Az akció azonban sokat veszíthet erejéből, ha nem vagyunk elég felkészültek és körültekintőek – az Index utánajárt, az utóbbi időben miért fulladnak kudarcba Magyarországon ezek a performanszok.

A poliészterrel kapcsolatos tanulságok levonása után egyetlen tüntető sem engedheti meg magának, hogy zászlógyújtogató alakítása balul süljön el: a videó készítőinek javaslata alapján pamut alapú lobogóval kell próbálkozni a hatásosabb látványeffektért.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
darthdrakula
2012. január 23. 13:30
Ezek után vicces lesz, ha majd egy csomó sikeres zászlóégető performansz következik.
Rózsaszín Párduc
2012. január 23. 12:00
Francba..Dejó... pont nem látom,hogy milyen zászlóról van szó, mert bármely oldalon is nézem meg a neten, a "kapcsolat alaphelyzetbe állt". Adja Isten, hogy ne az Árpád-sávos legyen, vagy a Nemzeti lobogónk- mert akkor rossz végetek lesz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!