Fekete bárány

2023. június 06. 17:53

Szóval a birkának álcázott farkasok között megtiszteltetés fekete bárányként küzdeni az igazunkért.

2023. június 06. 17:53
null
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„A szerződések őre, az Európai Bizottság pedig ahelyett, hogy visszafogná a hatáskörükön túlterjeszkedőket, asszisztál ehhez az aljas politikai garázdasághoz, nehogy idő előtt eltávolítsák a tekintetes biztosokat zsíros állásaikból. Közben pedig elmés ajánlásokat fogalmaznak meg, hogyan tudnánk magunkat végképp tönkretenni például a rezsicsökkentés eltörlésével, hiszen egy legatyásodott ország kiszolgáltatott népe és kormánya nyilván jóval kisebb ellenállást tud kifejteni az Európai Egyesült Államok képében testet öltő hagymázas birodalmi elképzeléseknek.

És itt a legfrissebb, amikor felszólítják az Európai Tanácsot, fossza meg Magyarországot az EU rotációs elnökségének lehetőségétől. Az hagyján, hogy semmi közük hozzá, ki a soros elnök, de ott ült és szavazott ellenünk az Európai Parlamentben az a nemrég szabaduló Marc Tarabella, akit azzal vádolnak, hogy legalább 48 millió forintnyi eurót fogadott el, hogy a testületben jobb színben tüntesse fel Katart, amit ő meg is tett. És nem szakad rájuk a mennyezet.

Sőt azon agyalnak, hogyan törölhetnék el az egyhangú döntés intézményét a nekik fontos ügyekben.

Ez pedig olyan alapérték volt eddig, amelyik a békét és a biztonságot garantálta. Lényege, hogy nem háborúzunk, hanem addig tárgyalunk, amíg ki nem találunk egy mindenki számára elfogadható álláspontot. Ha ilyen nincs, nem döntünk. Mert az egység csak a sokszínűséggel mint másik alapértékkel együtt értelmezhető. És ha már alapérték, akkor említsük meg a szubszidiaritást is. Amit, ha figyelembe vennének a globalisták, nem vonnának el több döntési jogkört az uniós országoktól. Hiszen helyben dől el minden, az ott élők tudják igazán, mi a jó nekik, nem pedig a brüsszeli bürokraták irodáiban.

Szóval a birkának álcázott farkasok között megtiszteltetés fekete bárányként küzdeni az igazunkért. Magyarországért és immár Európáért.”

***

Nyitókép: MTI/EPA/Julien Warnand

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. június 07. 13:27
Ottó,az Únió megunta a magyar maffia-államot..
ViolaFerro
2023. június 06. 19:43
Ottó, ebben a posztodban nincs komoly érv csak indulat.
Lombi
2023. június 06. 19:41
Csakhogy az eu fősodra, az farkasnak álcázott birkákból áll. Üvölteni szeretnének, mi meg majd meg süketülünk a bégetésüktől.
T. Péter
2023. június 06. 19:27
Ó, lelkem Ottó, ilyenkor rögtön fontos lesz a szubszidiaritás, mi? A magyar önkormányzatoknál, akiktől az iskola, kórház, kukásautó és minden egyéb után most éppen a védőnőket vesszük el, ott szóba se kerül ez a csúnya, hosszú, bonyolult szó, ugye?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!