A lúzer Nyugat hete

2023. március 05. 07:23

Az ukránokat ugyan beengedjük, de rendes keresztény országhoz nem méltóan az összes többi menekültet nem.

2023. március 05. 07:23
null
Bolgár György
Bolgár György
Népszava

„Azt állította Orbán Viktor (a Weltwoche című svájci hetilapnak adott interjújában), hogy »az ukránok számára mi vagyunk az első biztonságos állam. Mi egy rendes keresztény ország vagyunk, és mindenkit beengedünk.«

Ezzel szemben a tény az, hogy az ukránokat ugyan beengedjük, de rendes keresztény országhoz nem méltóan az összes többi menekültet nem. És persze az sem igaz, hogy az ukránok számára mi vagyunk az első biztonságos állam. Hiszen természetesen Lengyelország is az, de ha az ideérkező ukránok Románián keresztül jönnek ide, akkor ebben az értelemben sem számítunk az első biztonságos államnak, tehát az orbáni logika alapján nem is kellene őket befogadnunk. Rendes keresztényként…”

***

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Oldalkosár
2023. március 06. 05:14
"Az ukránokat ugyan beengedjük, de rendes keresztény országhoz nem méltóan az összes többi menekültet nem." Te, a Soros tanok szolgálatában álló agymosott idióta: SCHENGEN!! Érted? Fel tudod fogni??! Schengen! Nagy közös Európai Vívmány! Te nagy européer! A határkerítésen átjutni próbáló, a zöldhatáron átlépő nem menekült, hanem illegális határsértő!! Törökország, Görögország és Olaszország már biztonságos ország, Szerbiáig sem kellene feljönniük. A 2015-ös nagy hullámhoz képest, amikor még egész családok jöttek, évek óta kivétel nélkül huszon-harmincéves, egy jobb életre vágyó fiatal férfiak, de nem menekültek próbálnak határainkat megsértve illegálisan be-és átjutni az országon.
Lez99
2023. március 06. 00:59
Köszi bolgár úr ! ( A kis betű nem véletlen) Nagyon hatékonyan dolgozik a 4. 2/3- ért. Csak így tovább !!!
gyurica
2023. március 05. 22:57
Még mindig ugyanaz a lemez. Nem unalmas? Ha elsőre hazugság volt, akkor századszorra is az. Ősi dakota mondás: Ha döglött lovon lovagolsz... Ki is mondta?
Muki46
2023. március 05. 22:28
Szeretem, mikor egy ilyen zsidó tetű keresztényezik. Nincs semmiféle kötelezettsége egyik európai országnak sem, hogy színeseket bármilyen címen beengedjen. Maradjanak nyugton, ha esetleg gond van, meneküljenek egymáshoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!