Orbán a kevertfajúságról beszélt Tusványoson

2022. július 28. 16:01

A képen pedig a pozsonyi győztes csapat látható...

2022. július 28. 16:01
null
Vágó István
Facebook

»Európának az a része, ahol a népek összekeverednek az Európán kívül érkezőkkel, az kevert fajú világ, és mi nem akarunk kevert fajúvá válni... Eljön majd az idő, amikor a nyugati határainknál meg kell állítani azokat, akiket nem akarunk beengedni – Schengen ide, Schengen oda.«

Ezt mondta Orbán Tusványoson.
A képen a pozsonyi győzők...
Gratulálok, Ferencváros!”

Nyitókép: Vágó István Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2022. július 29. 10:45
Haha, szerintem a franciák, svédek vagy németek a két kezüket összetennék ha csak a sportolóik lennének színesbőrűek, de náluk párhuzamos társadalmak élnek állampolgársággal..
akiaki
2022. július 29. 09:46
a vágó ennyire megöregedett? szegény!
Carcess
2022. július 29. 06:36
Gyönyörű csapat. Vágó komcsi talán valami bajod van a feketékkel? A fradiban játszó feketék tudod nem átmásztak a kerítésen. Nem is fognak itt letelepedni. Képzeld még keresztények is vannak közöttük. Van egy játékos a Magyar válogatottban aki nem beszél magyarul de mi Négo Lajosnak hívjuk. Ő százszor inkább magyar mint te voltál vagy és leszel. Te magyarellenes vagy ezért képviselsz egy magyarellenes pártot. És most jelentem a posztodat rasszizmusért :D
ZeroTadpole8073
2022. július 29. 01:44
Te csak ne gratulálj a Fradinak, még csak ki se ejtsd a nevét. Ti utáljátok a focit, főleg ha magyar. Stadion-stop, pénz, pénz, ebben hisztek meg a Meseország mindenkié című beteg propagandában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!