A fajok eredete (1. rész)

2022. július 28. 12:41

Nem Darwinról, hanem nácizó, antiszemitázó gazemberekről és farizeusokról lesz szó.

2022. július 28. 12:41
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Az alábbiakban nem Darwin nagy munkájáról, hanem nácizó, antiszemitázó gazemberekről és farizeusokról, továbbá irodalomról, költészetről, egyéb haszontalan, emberi lomokról lesz szó.

Kiindulópontunk természetesen a »faj«, »fajta« mint fogalom, mint kép, mint hasonlat, mint entitás, mint szimbólum, amelynek használata miatt most ismét a magyar miniszterelnökre próbálják rásütni a szégyenbélyeget kotkodácsoló és ugató senkik, képességtelenek, aljasok, becstelenek, hazugok, szemforgatók, farizeusok, a 444.hu »újságíróitól« kezdve egészen a Gyurcsány Ferenc nevű ocsmány, hazaáruló undokig.

Nem mintha lenne bármi értelme megkülönböztetni ezeket. Hiszen ugyanaz a »fajta«.

És akkor javaslom, induljunk is el a »faj«, »fajta« kalandos útján! Útitársul pedig fogadjuk meg irodalmunkat, amely hátborzongatóan gazdag és csodálatos, még ha Németh László szerint az a baj vele, hogy mi »mindig csak magunknak muzsikálgattunk«. Akkor is, most jó lesz nekünk. Most és mindig.

Elsőként szögezzük le: amennyiben a »faj«, »fajta« emlegetése emberekkel, az emberiséggel kapcsolatban nácizmus és antiszemitizmus (ó, hát mi más is lehetne?), akkor a mi legnagyobb nácink és antiszemitánk Ady Endre. Senkit ne tévesszen meg a szabadkőműves-álarc, Ady egy igazi, tőrőlmetszett náci és zsidógyűlölő! Mutatom, miért.

Itt van mindjárt az az önvallomásnak is beillő, A Hortobágy poétája című förmedvény, amelynek már a felütése is felér egy jobban sikerült Goebbels-beszéddel: »Kúnfajta, nagyszemű legény volt, / Kínzottja sok-sok méla vágynak, / Csordát őrzött és nekivágott / A híres magyar Hortobágynak.«

Nyitókép: Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TöviglökiBácsi
2022. július 29. 08:37
Jaj Gyerekek! Itt egyes kommentelők olyan sötétek, hogy a n0gger f0szra, hozzájuk képest, fehér neoncső... Értem én, hogy egyesek más véleményt osztanak, mint mások, de a stílus és a kontextus, amiben ezeket a nézet ütközéseket taglalják, az kB olyan, mint valami huszadrangú, oxigénhiányos Mónika Show...
bagira
2022. július 29. 06:06
Szovjet hőskorban kommunisták zsidók mögé bújva magyarokat akasztották , véres kommunisták zsidók voltak (Rákosi-Róth stb) . Most a nyugati náci szellem mögé húzódtak magyarokat gyűlölik gyalázzák megbélyegzik .
HunAttila
2022. július 29. 00:47
Itt élünk Európa közepén. Sem a cigány, sem a nigger, sem az arab, sem a kínai és egyéb sötét bőrű jöttment, sem a zsidó nem őshonos itt. A legújabb genetikai kutatások bizonyítják a magyarság többezer éves ittlét. Viszont a többi fent felsorolt rassz egyikéről sem mondható ugyanez el. Ugye te barom csótány. Akkor pedig mi a büdös francért kell engem itt MAGYARORSZÁGON nigerekkel és egyébb színesekkel teletömött reklámokkal bombázni? Érzékenyíteni? Egy újabb műszó, amit a liberálisok tolnak le nap, mint nap a torkunkon. Engem nem tudnak érzékenyíteni és egy megveszekedett fogpiszkálót sem veszek csak azért, mert egy koszlott niggerrel tolják a képembe. Szégyelljék magukat azok a termékgyártók, akik ezt teszik, holott túlnyomórészt fehér tulajdonosuk van. Ezek a szemetek árulják el rasszukat ugye csótány? Bízom benne, hogy Klárikádra is hamarosan rámászik egy csikóbőgető farkú nigger ot Brüsszelben.
HunAttila
2022. július 29. 00:29
Csótány Fegyenc egy bohóclárva. Vajon melyik fajba tartozik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!