Nem igaz, hogy az orosz anyanyelvűek/oroszok megmentésre vártak

2022. június 11. 22:09

De az sem, hogy nem lenne egy kisebbség részéről támogatottsága Oroszországnak.

2022. június 11. 22:09
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Nem igaz sem az, hogy az »orosz anyanyelvűek/oroszok a megmentésre vártak«, de az sem, hogy nem lenne egy kisebbség részéről támogatottsága Oroszországnak.

Az meg számomra nagyon valószínűnek tűnik, hogy ha a megszállt területeken jobb lesz az élet, mint Ukrajna más részén, akkor a többség ha nem is lelkesen, de el fogja fogadni az orosz uralmat. Az pedig igen valószínű, hogy Oroszország jobb életfeltételeket tud majd adni, mint Ukrajna, hiszen a két gazdaság csökkenése nem összehasonlítható, a Nyugat meg nem fogja annyit támogatni Ukrajnát, mint az az ukránok gondolják.”

Nyitóképen a „Donyecki Népköztársaság” fegyverese felméri az okozott kárt egy donyecki iskolaépületben. Fotó: MTI/EPA/Alessandro Guerra

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csahos
2022. június 13. 08:49
Nyilatkoznak az oroszok a Facebook-on kedves szakértő ne csak ukrán forrásra hivatkozva. "Rubel többet ér mint a hrivnya."
Sibelius
2022. június 12. 13:40
Lehet Attila részeg vagy grafomán. Ennek a bejegyzésnek semmi értelme nincs. Nincs, mivel ezt már február 27.-től nyomja a pro-kontra sajtó.
levig79
2022. június 12. 12:50
Szerintem meg az nem igaz, hogy mennyire ostoba vagy kedves Demkó. Egy előző bejegyzésedhez némi utólagos információ, remélem ezt is lehozod: https://southfront.org/mayor-of-svyatogorsk-confirms-crimes-of-ukrainian-forces-video/
Aerion
2022. június 12. 11:39
Nem igaz, hogy az orosz anyanyelvűek/oroszok megmentésre vártak ----- Persze, hogy nem igaz. Arra vártak, hogy a barátságos és mélyen demokrata ukrán nácik kiverjék belőlük a szart is, hogy aztán ukránok legyenek, mert olyan, hogy orosz, nincs. Ha pedig esetleg (ami természetesen nem lehetséges) nem lenne a nem létező oroszból ukrán, akkor a jól bevált demokratikus eszközökkel oldanák meg a problémákat. https://informatialibera.ro/hu/haditudositas-ami-a-mainstream-mediabol-kimaradt-sokkolo-video-az-ukrajnai-valosagrol-csak-eros-idegzetu-felnotteknek-orosz-hadifoglyok-kivegzese-ukran-katonak-es-gruz-harcosok-altal-marci/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!