Márki-Zay Péter és a halálkampány

2022. január 05. 17:18

Hogy mondhat valaki ilyet? Honnan jut valakinek egyáltalán eszébe ez a gondolat?

2022. január 05. 17:18
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Újabb év, újabb remények – gondolja az ember. Január elsején ártatlannak tűnő felhívást láttam a közösségi médiában, miszerint Márki-Zay Péter újévi köszöntőt mond majd szokásos módján az íróasztala és a könyvespolca között. A tippem be is jött, így történt. Márki-Zay leült és elkezdett beszélni.

Bevallom őszintén, nem számítottam arra, hogy egy újévi köszöntőben is lehet 1 perc/baromság teljesítményt nyújtani, de a baloldal közös miniszterelnök-jelöltje képes volt erre is.

El is érkeztünk a mélyponthoz, amikor Márki-Zay arról kezdett el beszélni, hogy most végre lehet esélye a baloldalnak a választási győzelemre, mert a Covid »megtizedelte« az idősebb magyar lakosságot és ugye az idősek Márki-Zay borzasztó agymenése szerint fideszesek, tehát a Fidesz szavazói haltak meg.

Igen, a baloldal miniszterelnök-jelöltje ezt egy videóban részletesen elmesélte. És igen, nem mondatták le a videó után azonnal.

A kegyeletsértő, undorító kijelentés még a Kétfarkú Kutya Párt elnökénél is kiverte a biztosítékot. Kovács Gergő egyszerűen »parasztságnak« nevezte Márki-Zay kijelentését és igaza van, mert ez tényleg olyan szintű parasztság, amire nincsenek szavak.”

Nyitókép: Valeria Mongelli / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NETUDKI
2022. január 05. 23:38
" Hogy mondhat valaki ilyet? Honnan jut valakinek egyáltalán eszébe ez a gondolat? " Onnan , hogy beteg ......... agyilag beteg ........ Beteg lélekből , csak beteg szavak törnek elő . Ezt teszi a túltengő nárcisztikusság , amikor a legelején nem mondták neki , hogy állj , és ne tovább ........ Azt viszont sokszor hallhatta , hogy deleidealanpiam dele dele mamáhóóóóó ........
Akitlosz
2022. január 05. 21:04
Azért mondta, hogy megkönnyítse Bohár munkáját.
erdei nyezega
2022. január 05. 19:35
makizaj petya?...te egy ostoba hülye gyerek vagy!......nem nyersz...
krotak
2022. január 05. 18:42
"olyan szintű parasztság" ... Ejnye. Koromból adódóan gyermekként még ismerhettem parasztokat. Nagyszerű, remek emberek voltak. A téeszcsé megtörte a gerincüket, degradálta őket, a proli mentalitás meg pejoratívvá tette a paraszt szót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!