Az ukrán katonák tüzet nyitnak az ország területére betörő bevándorlókra

2021. november 15. 16:06

A bejelentést néma csend követi.

2021. november 15. 16:06
null
Kontra
Facebook

„Európai megoldás: az ukrán katonák tüzet nyitnak az ország területére betörő bevándorlókra

Az európai útra tért, ex-szovjet tagköztársaság katonái lelövik azokat a migránsokat, akik erőszakkal betörnek. A bejelentést néma csend követi.

Lehet, hogy valamit félreértettünk, és ez az európai magatartás. Erre utal az is, hogy az Európai Unió intézményei akkor is csendben maradtak, amikor Ukrajna megfosztotta a kárpátaljai magyarságot a nemzetiségi jogaitól. Ahogy az sem okozott gondot sem Amerikában, sem az Unióban, hogy a náci Sztepan Banderát nemzeti hőssé avatták Ukrajnában.

Velük ellentétben a magyar rendőrök erőszakmentesen és szakszerűen tartóztatják fel az illegális határsértőket. Ehhez képest az egész Unió vércse módra visít, hogy fasiszta diktatúra épül Európa közepén. A lengyelek szintén békés módszerekkel állítják meg azokat, akik Fehéroroszország felől a határaikat fenyegetik. Na, ők szintén fasiszták.

Igen, messze vagyunk Európától. Kerítést építünk és visszatoloncoljuk az elfogott migránsokat.

Irtó nehéz megfelelni az Európai Unió szigorú etikai normáinak. Mi pedig beleragadtunk ebbe a régimódi keresztény izébe.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sanyi333
2021. november 17. 16:47
Milyen igazuk van. Nálunk is az kellene, egy sorozat többé nem jönne erre a sok terrorista.
Kamov
2021. november 16. 21:32
Aknát kell telepíteni a határra ,és rend lesz.
iIonah
2021. november 16. 06:59
Ha eddig valaki nem tudta volna, ezt a problémát évezredek óta így kezelik.
bogyo1
2021. november 16. 06:52
Csendben megkérdezném, hogy vajon mennyi ideig lehet ezt így kezelni? Mármint azt, hogy álldogálunk a migrikkel szemben, és az adott ország határőrei, nem léphetnek fel határozottan ellenük? Mert ám ez pénzbe kerül, nem kevésbe. Lassan 6 éve ez megy, és meddig még? Tíz, húsz, harminc év? Vagy 100? Már több városunk éves kiadása sem kerül annyiba, mint ez a szarság, amit egy határozott fellépéssel szinte gombnyomásra meg lehetne azüntetni. Nem lehet lőni? Nem humánus.....ok! De, akkor legalább disznózsírral had kenkük már be a kerítést, vagy kondákat( disznókat) terelhessünk a határkerítés mellé. Vagy ez is sérti a junió érzékenységét? Pedig izraelben majdnem megszüntették így a tömegközlekedésben történő robbantgatásokat, feltettek minden járatra disznó húst, így a robbantó ha robbant nem jut a tisztátalan állat miatt a mennybe. Viccelni, még csak szabad nem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!