Ne higgyetek a jedi propagandának!

2021. április 01. 14:49

Szerintem a Skywalker család puccskísérlete volt az egész. Kenobi mindig is a Skywalkerek strómanja volt.

2021. április 01. 14:49
null
jvizkeleti
Facebook

A Halálcsillag felrobbanása kapcsán én nem hiszek a hivatalos propagandának. Szerintem a Skywalker család puccskísérlete volt az egész. Az első lépés a hatalomátvételhez.

1) A Halálcsillag felrobbantàsa presztízsveszteség a Birodalomnak és a Császárnak.

2) Tarkint, Vader legfőbb belső riválisát eltávolitottàk az útból, hogy Vader maradjon az egyetlen császárt befolyásolni képes személy.

3) A Skywalker-gyerekek vezető pozicióba emelkedtek a „Lázadók” vezetésében.

Kenobi mindig is a Skywalkerek strómanja volt.

Luke Skywalkernek is ki volt a politikai mentora? A nagyhatalmú Yoda, aki a köztàrsasàgi időkben a háttèrhatalmi szabadkőműves „jedik” legfőbb vezetőjeként a leghatalmasabb oligarcha volt a galaxisban. (Amig a Palpatine le nem leplezte a háttèrhatalmi machinációikat.)

Ez a Lucas semmi màs, csak egy jedi propagandista, nem szabad elhinni semmit, amit mond, ő a yodaizmus egy igen jól fizetett megmondóembere.

Azt is csak a yodaista Lucas találta ki, hogy Vader megpróbálta lelőni a fiát. Lófasz. Csak fedezte hátulról, míg az berepült az exhaust porthoz. Meg közben úgy tettek, mintha le akarná lőni.

Közben meg az adatok nagy része megsemmisült, amikor a Halálcsillag felrobbant.

Vader bármilyen bullshitet eladhatott az addigra már meghülyült, félig szenilis Palpatine-nak. Nem maradt szemtanú.

Az se fura senkinek, hogy Vader a teljes Jedi rendet kiirtotta, kivéve a hozzá mindvégig hűséges Kenobit és egykori politikai mentorát, Yodát? Egy yodaista volt mindvégig, csak az öreg korára már szenilis Palpatine bevette, hogy szakitott korábbi elvtàrsaival.

Palpatine sosem volt jó a személyzeti politikában. Mindig is ilyen kétes hűségű ex-yodaistákkal vette körül magát, mint Doku és Vader.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tudjukkik
2021. május 14. 22:07
Ez hulyeseg. Vader siman csak le akarta nyulni a X-wing beszallitokat, mivel a TIE vadaszokat keszito cegtol elzavartak. A Halalcsillag kozvilagitasan is nagyot szakitott, mikor kiderult hogy nemhogy nem vilagitanak a lampai hanem fenyt nyelnek el akkor meg nagy kuss lett es mindenkit megfojtott aki szoba hozta az ugyet. Tarkin nagymoff a hiperfuellel uzletelt meg vadaszni jart, meg a Maiz Kod mogotti telkeket adta vette. Palpatine azert csiptem mert nem volt hang fogatversenyt rendezni a sajat udvaran, 3 millios stadionnal. Leila egy kurva, lassuk be, Csubakkan kivul mindenkivel smarolt, meg a testverevel is. Luke az a kistersegi aki ha kapna egy uj Neoplan buszt hogy penzt keressen vele o leszedne a kerekeit es eladna. Mindent elerhetett volna de annyira vitte hogy remete lett es zold tejet ivott. Han Solo gyereknevelesbol bukott meg, R2-D2 meg kukakent vegezte.
Jinx
2021. április 02. 17:07
Kezdem érteni, hogy miért akart Csubakka kis medvék közé költözni az Endor bolygóra
korpáskeksz
2021. április 01. 22:16
Na végre leesett valakinek!
TK421
2021. április 01. 19:34
Minden szava úgy igaz, ahogy van! Én ott voltam és láttam mindent! Be is hívtak az Antigravitronos Turbólézer Vizió stúdiójába, ahol elmondtam, hogy nekem rengeteg barátom halt meg a Halálcsillag felrobbanásakor, pedig csak tettük a dolgunkat. De aztán jöttek a Skywalkerek és minden elszállt a fenébe! Pedig tök jó helyek voltak a hatodik szervízszinten, bementél egy ledolgozott hét után és két pohár kék tejért cserébe beült egy twilek csaj a jogi részlegből az öledbe. Most meg minden pocsék lett, olyan helyeken kell melózni, hogy ahhoz képest a szemétzúzó is luxuslakosztálynak tűnik a Bespinen. De meglátjátok, jön még kutyára Alderaan, csak szavazzatok Palpatinra!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!