Egy zöld ember

2019. október 17. 07:22

Fricska. Karácsony Gergelynek máris elindult a diadalmenete.

2019. október 17. 07:22
Galsai Dániel
Magyar Hírlap

„A contextus nevű független (értsd: liberális) kulturális portáltól tudhatta meg, akit érdekelt, hogy egy igazi világsztár is gratulált a bávatag mosolyú exzuglói semmittevőnek.

Konkrétan Mark Ruffalo, aki a Marvel-filmekben játszotta Hulk szerepét. Az amerikai színész és önjelölt Magyarország-szakértő laudá­ciója ekképpen szólt: »A világ legnagyobb hősei azok a hétköznapi emberek, akik a demokráciáért küzdenek ott, ahol az veszélyben van.« Nem rajongok az efféle filmeposzokért, cimborám segítségével tudtam meg, hogy ki ez a Hulk.

Egy kutató, aki egy robbanás következtében átalakul, és ha felbosszantják, hatalmas zöld emberré változik, így védi törve-zúzva az igazságot. Ez ugyan nem hozta meg az étvágyamat a műremekre, de a színváltó mutáns elgondolkodtatott. Most, hogy a választások után alig két nappal kiderült, hogy a BKV-bérletek ára hamarosan emelkedhet, ez a Ruffalo elugorhatna Budapestre. Hátha összefutna Karácsonnyal.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2019. október 17. 18:55
Dani,nyugodj le,ez még nem a világ vége,az majd 2022-ben lesz neked...:)
Vakfolt
2019. október 17. 14:53
❝Most, hogy a választások után alig két nappal kiderült, hogy a BKV-bérletek ára hamarosan emelkedhet❞ Izé.. nem úgy volt, hogy pont csökken?
Micmac
2019. október 17. 14:24
https://www.amazon.com/Gruffalo-Julia-Donaldson/dp/0803730470#
Anonymtalan
2019. október 17. 09:44
Aki esetleg belefutott valamelyik Hulk képregénybe vagy filmbe, tudhatja, hogy nem éppen az az okos karakter. Asszem' tökéletesen sikerült a színésszel lefedniük ezt a tulajdonságát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!