A szavazás egy hősi tett

2019. október 08. 08:04

Arra biztatok minden budapesti polgárt, hogy legyen bátor, viselkedjen hősként, és szavazzon a lelkiismerete szerint.

2019. október 08. 08:04
Scarlett Johansson
24.hu

„Nyilvánvalóvá szeretném tenni: különféle médiabeszámolók ellenére nem fejeztem ki támogatásomat Tarlós István polgármesternek a közelgő önkormányzati választásokra. Ezzel szemben mindössze egy magánbeszélgetésben osztottam meg vele őszinte elismerésemet, ami Budapest vendégszeretetének, szépségének és bájának szólt. Kizárólag Budapest polgárai választhatják meg a következő főpolgármestert, és ez egy nagyon fontos választás. A szavazás egy hősi tett mindenhol, ahol veszélyben van a demokrácia. Arra biztatok minden budapesti polgárt, hogy legyen bátor, viselkedjen hősként, és szavazzon a lelkiismerete szerint.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 285 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trouposed
2019. október 09. 16:27
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Pala28
2019. október 09. 06:56
Valamit, valakit mindig talál a lakájmédia aki ellenségként fel lehet tüntetni, hogy még véletlenül sem a rosszul sikerült, vagy bebukott dolgokról essen szó. Most, hogy pártpropagandának már nem lehet használni egy igazán ismert, mondhatni, hogy világhírű színésznő nevét, mert sajtóközleményt adott ki, egyből támadni kell. Egy hónap alatt lett barátból ellenség úgy, hogy csak a véleményét fejezte ki. Ez a politikai hozzáállás eléggé veszélyes lesz hosszú távon. Aki nem velünk van, az ellenünk, aki ellent mondd bármiben, eltiporjuk. Mire jó ez?
Jack Reynor
2019. október 08. 21:03
Beszéltem Scarlet ügynökével, aki sajnálja, hogy Scarlett szájába olyat adott a baloldali fékmyúz, miszerint Tarlóst támogatta a közelgő választáson.
Negue
2019. október 08. 20:34
"mióta nem liberális vezetést választottak a félrevezetett szavazótábor TAGJAI"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!