A demokrácia ellenségei Washingtontól Budapestig próbálnak megfélemlíteni minket

2019. október 11. 20:46

A demokrácia támogatójaként inspirálónak találom, hogy a magyar ellenzék bátran összefog a demokrácia védelme érdekében.

2019. október 11. 20:46
Mark Ruffalo
Facebook

„A legnagyobb hősök a Földön valójában azok a hétköznapi emberek, akik akkor és ott harcolnak a demokráciaért, amikor és ahol az a legnagyobb veszélyben van. A demokrácia ellenségei Washingtontól Budapestig félelemmel próbálnak megosztani minket – félelemmel azoktól az emberektől, akik más nyelven beszélnek, másban hisznek, vagy máshonnan érkeznek. Azt akarják, hogy annyira rettegjünk, hogy hagyjuk, hogy korlátlan hatalmat szerezzenek, lerombolják a szabad sajtót, befolyásolják a bíróságokat és ellopják a közpénzt, hogy gazdagítsák magukat és haverjaikat. Ez Trump forgatókönyve az Egyesült Államokban, Orbán Viktoré pedig Magyarországon. A demokrácia támogatójaként inspirálónak találom, hogy a magyar ellenzék bátran összefog a demokrácia védelme érdekében. Olyan üzenetet küldtök, amely az egész világon hallatszik, és az emberek a világ minden tájáról mellettetek állnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
deveto
2019. október 14. 17:22
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
lhotx
2019. október 14. 05:49
Palika1955 ne Ámerikából aggódjon, kérem! Jöjjön haza, hadd beszélgessünk élőben!
amok
2019. október 13. 01:01
A nagy Hollywood-i gondolkodó időt szakított ránk is.
Róbert__
2019. október 12. 23:13
Mindig imádom az ilyen fogalmatlan sötét állatokat, akik 6 választás után is a 2/3-os többség ellen akarják védeni a demokráciát :D :D :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!