Reagálás Song Simonra – Mi, japán származású magyarok nem ilyenek vagyunk

2019. szeptember 03. 14:45

Úgy beszél, mintha ő maga a magyar nemzet szívcsakrájában csodaszarvas és turulmadár kumisz áztatta nászában fogant volna.

2019. szeptember 03. 14:45
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció
MTI-OS

„Song Simon, a Fidesz egyik kispesti önkormányzati képviselőjelöltje bemutatta, hogy milyen az, ha valaki megtagadja származását és feláldozza identitását a pártpolitika oltárán. A félig japán jelölt szerint ugyanis nem szabad Európába engedni az idegen kultúrákból származókat.

A Demokratikus Koalíció szerint Song Simon ne lepődjön majd meg, ha őt is eléri a bevándorló-ellenes gyűlölet, amit ő maga is oly' serényen táplál az önkormányzati kampányban. A DK szerint nincs szükség olyan emberekre, akik magyarság-bizonyítványt akarnak osztogatni, önhatalmúlag eldöntve, hogy ki és mennyire magyar. Röhejes, hogy a fideszes Song ilyen szerepre vágyik, mintha ő maga a magyar nemzet szívcsakrájában fogant volna csodaszarvas és turulmadár kumisz áztatta nászában. Inkább legyen büszke arra, hogy japán származású magyar és tegyen meg mindent azért, hogy Magyarország is büszke legyen rá.”

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2019. szeptember 04. 08:51
Bauer, Pető, Eörsi, Rajk, stb ügyében mintha nem minősítettétek volna a szülőket. A magát magyarnak, nemzetinek valló Song Simon esetében viszont leminősítő értelemben, igen. Milyen mércével mértek, letört a zollstock eleje!
Anonymtalan
2019. szeptember 04. 08:17
Te G(r)ecy! A "Song" nem egy valid japán (vezeték)név! Persze neked elég annyi, hogy csak "sárga".
Nuttika
2019. szeptember 03. 23:51
Mert aztán a degenerált DK pont tudja. Jó reggelt DK: A JAPÁNOK ROHADTUL NACIONALISTÁK! A mai napig él a törvény, hogy koreai felmenőkkel nem kaphatsz hivatali tisztséget. Tessék megnézni a japán nemzeti összetételt: szinte teljesen homogén, alig van félvér. Menekülteket EGYÁLTALÁN NEM FOGAD AZ ORSZÁGUK! Most jutottak el oda, hogy az alacsony születésszám miatt a vegyes házasságokat is értékelik, mert abból több gyereket remélnek és hát érdekes a fiataloknak egy-egy félvér. De menekülteket így sem akarnak, csak dolgozó embereket. Ahogy van ismerősöm, aki háztársként ment ki - itt a párja megkapta az állampolgárságot! - és csak 10 éves tartózkodási engedélyt kapott. Utána vagy meghosszabbítják, vagy megkapja az állampolgárságot, még nem tudni.
lynx
2019. szeptember 03. 22:55
Vannak dolgok, amikkel nem viccelünk. Amik ősiek, amelyek az eredetünk, amelyek régebbiek Jézusnál. Amik csak a miénk. Ilyen a turul is meg a csodaszarvas is. Ezek többek mint a szent dolgok, ezek tabuk. Lélektani, erkölcsi védelem alatt vannak. Aki ezt nem érzi, az húzzon el innen, felejtse el nyelvünket. Az egy infantilis debil idióta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!