Ez most akár több is lehetne ellenzéki bohóckodásnál

2019. február 20. 08:41

Elhagyták a parlamentet, ami nem több már évek óta, mint egy csicsás, neobarokk díszlet.

2019. február 20. 08:41
Kálmán Attila
24.hu

„Az történt, hogy ha nem is bojkottal, de ismét elhagyták a parlamentet, ami nem több már évek óta, mint egy csicsás, neobarokk díszlet, ahol Orbán Viktor és barátai színpadra viszik a demokrácia nevű színjátékot, és az előadás már sokszor a színpadon elakad.

Nem Mészáros Lőrinchez, nem az ügyészséghez, nem Felcsútra mentek, mert minek is mentek volna ezekre a helyekre tizedszer, századszor, ezredszer? Már mindenki tudja Magyarországon mit jelent a NER és ezek a szimbolikus helyszínek: van, aki anyázik miattuk, mások meg leszarják, és szavaznak tovább a Fideszre különféle okokból. Ez a stratégia nem vált be, nem működik, ugyanolyan mantra ezt mondogatni, mint »európázni« és »jogállamozni« a tüntetéseken. Igaz dolog ezeket mondogatni egy szemszögből, de akiké ez a szemszög, azok már ott állnak az ellenzéki térfélen, és nem lesznek többen. Így pedig háromszor veszített nagyot az ellenzék.

Szóval lehet mégiscsak tanult az ellenzék azzal, hogy most egy gyárhoz vonult. A rabszolgatörvény miatti felháborodás és az Audi-sztrájk árnyékában mintha pislákolna bennük valami gondolat. Mi lenne, ha megpróbálnánk megmutatni a dolgozó magyar embereknek pártszíntől függetlenül, hogy azt gondoljuk igazuk van, és rendesebb munkakörülmények és több pénz jár nekik?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pietrosz2.0
2019. február 20. 17:25
Ó de szép lesz amikor még további néhány ezer munkahely elé felvonul a Zellenzék és magasabb béreket követel a tulajdonostól. Milliók fogják áldani a nevüket....... Igaz,hogy a Suzukinál 2010 előtt sem volt szakszervezet, ,de valahogy az akkori kormányon levőknek és szakszervezeti vezetőknek ez nem csípte a szemét.
formaegy
2019. február 20. 16:27
Kálmán Attilácska.)))))) Hogyan is mondta az ősöd?: Teccettek volna több szavazatot szerezni! Ennyi! Kikből is álltok? Alkoholista, drogos, bunkó, hazaáruló, magyarellenes, az édesanyákat szülőgépnek nevező, M.o.-ot mindannyiszor gerincre vágó, az embereket éhhalálra ítélő, a történelem során hol keletre, hol nyugatra az országot lábtörlőnek odadobó férgekből? Van kérdésed? Szerencsétlen balf...sz!
nyugalom
2019. február 20. 14:36
Valoban nagyon buta ember!
fogas paduc
2019. február 20. 14:04
Én azt hittem, hogy a Magyar Parlament épülete neogótikus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!