Ha mindenki fekete leszbikus lesz, hová tűnnek majd a heteró fehérek a filmvásznakról?

2018. július 06. 16:12

Az ilyen kaliberű színészeknek ki kellene használniuk státuszukat és törekedniük kellene arra, hogy a jelenlegi kultúrgyilkos trendet megállítsák.

2018. július 06. 16:12
Sümeghi Lóránt
Sümeghi Lóránt
888

„Akármennyire is van igazság abban, amit Terry Gilliam mond – miszerint ha az ember érvényesülni szeretne, akkor valamilyen kisebbségi identitást kell magára húznia, különben elhordják mindenféle soviniszta, rasszista, kirekesztő hulladékembernek –, nem ez a megfelelő testtartás. Az ilyen kaliberű színészeknek ki kellene használniuk státuszukat és törekedniük kellene arra, hogy a jelenlegi kultúrgyilkos trendet megállítsák és visszafordítsák. 

Mert ha már ott tart a világunk, hogy egy Monty Pythont vagy egy Tom és Jerry-epizódot nem tűzhetünk a képernyőnkre, csak egy olyan Marvel-hőst, aki egyszerre fekete, muszlim, zsidó, ázsiai, homoszexuális és még gyereket is nevel, akkor onnantól kezdve semmilyen filmipari alkotásnak nem lesz relevanciája a többségében fehér, heteroszexuális transzatlanti társadalmat tekintve. Kérdés, hogy akarunk-e egy ilyen világban élni? Én biztosan nem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2018. július 07. 19:08
"Kérdés, hogy akarunk-e egy ilyen világban élni? Én biztosan nem.” Ez kinek a kérdése? Nyugodtan felkötheti magát a szerző, nem lesz megkérdezve, hogy akar-e olyan világban élni. Vagy megszokik vagy megszökik vagy meghal, de másmilyen világot ő nem tud csinálni.
Akitlosz
2018. július 07. 19:06
A "Ha mindenki" típusú mondatok nem igazak. Mindenki ugyanis nem csinálja ugyanazt. De nem is kell, mert 10%-nyi buzeráns is el tudja érni a jelek szerint, hogy a filmvásznon 100%-ban ők legyenek.
röviden
2018. július 07. 09:55
Azt a szemét Természetet kéne már betiltani, de legalább megregulázni. Abszolút inkorrekt. Főleg "politikailag".
annamanna
2018. július 06. 23:00
Azt kell mondani, amit Madonna állít magáról: ő egy homoszexuális férfi női testbe zárva. Na ebbe kössön bele valaki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!