Vagy elkezdtek a választókkal foglalkozni, vagy mentek mind a kukába

2017. november 03. 09:56

Le lehet jönni az Orbán kommunikációját erősítő reakciókról is, és el lehet kezdeni végre politizálni.

2017. november 03. 09:56
Jámbor András
Jámbor András
Mérce

„Tényleg a fél ellenzék Putyin-elleneséggel kampányolt az elmúlt évben, miközben ez a téma a kutatások szerint nem is érdekli a magyarokat? Mit kínáltok egy Tesco-dolgozónak? Mit kínáltok egy kismamának? Mit kínáltok egy multi középvezetőnek? Mit kínáltok egy választópolgárnak? Szakértői kormányt?

Nézzünk körül a világban, miről szól a politika, milyen válaszokra kínál megoldásokat, és főleg nézzünk körül itthon, milyen problémák foglalkoztatják az embereket? És nézzétek meg a saját programotokat, de még inkább a kukában landoló sajtóközlemény-hegyeiteket, mikor foglalkoztatok utoljára ilyesmikkel?

Van még hátra fél év. El lehet kezdeni végre a kampányt. Meg lehet állapodni a koordinált indulásról, abba lehet hagyni a többi párt basztatását, és el lehet kezdeni a bizonytalan szavazókkal foglalkozni. Le lehet jönni az Orbán kommunikációját erősítő reakciókról is, és el lehet kezdeni végre politizálni.

Mert ha nem, akkor végetek lesz, mint a botnak. Ennél is nagyobb baj, hogy jó eséllyel nem csak nektek, hanem a demokratikus Magyarország maradékának is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2017. november 05. 12:25
A magyar liberális pártoknak a parlamentbe jutás a céljuk, már régen nem lehet szó a Fidesz legyőzéséről. Szocdem párt pedig nem létezik Magyarországon, ezzel ugye egyetértesz, kedves Jámbor István. A liberalizmus seholsem annyira vonzó elv, hogy tömegpártot képezhessen Európában. Legfeljebb a hollandoknál vonzó a liberalizmus, ahol ugyanúgy érdemtelen hasznot húznak az euróból, mint a németek. Nincs magyar szociáldemokrácia, nincs akik legyőzzék a konzervatívokat. Nemcsak Orbánt nem lehetséges legyőzni szocdem nélkül, hanem semmilyen jobboldali, konzervatív tömegpártot nem lehetséges legyőzni. Ha elmenne Orbán, nem lenne korrupció, szocdemek nélkül a liberálisok továbbra is egy kalap szart sem érnének, a neoliberális MSZP-t is ide értve.
glinolid
2017. november 03. 21:46
A TESCO dolgozóknak összehoztátok a kötelező vasárnapi munkavégzést. Hülye libsik, libsi hülyék!
balsors
2017. november 03. 21:46
Kukarádió Budapest.
Selamat
2017. november 03. 17:21
“Le lehet jönni az Orbán kommunikációját erősítő reakciókról is, és el lehet kezdeni végre politizálni.” Most már minek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!