Fidesz-média a Fradi-stadionban történt erőszakról

2017. november 06. 09:15

Nem tartotta fontosnak ezt a hírt az állami adóforintokból működtetett hírszolgálat.

2017. november 06. 09:15
Jámbor András
Jámbor András
Mérce

„A félidőben az elmúlt években is a stadionban szurkoló Halhatatlanok nevű szurkolói csoport vezetőjét megtámadták, vagy ő támadott. A beszámolók ebben eltérnek, viszont előkerült egy pár másodperces videó, amelyen az látszik, 30-40 csuklyás, arcát sállal eltakaró szurkoló támad rá B.-re, a Halhatatlanok vezérszurkolójára, aki egy késsel a kezében védekezik. Az esetnek 3 sérülés lett a vége. B.-t állítólag a földön is rúgták és ütötték, ő 2 embert szúr meg.

A videón a háttérben látszanak a biztonságiak, akik, bár a hírek arról szólnak, hogy később közbeavatkoztak, itt nem annyira strapálták magukat.
Az esetről beszámolt szinte a teljes magyar média, kiemelten a sportlapok, pár kivételtől eltekintve. Az állami hírszolgálat, az MTI csupán a meccs krónikájába frissített be 2 mondatot, arról, hogy incidens történt, vannak sérültek, a BRFK nyomoz. Azóta nem tartotta fontosnak ezt a hírt az állami adóforintokból működtetett hírszolgálat.

Az a hírszolgálat, ami vasárnap este hírt közölt egy csepeli lakástűzről. Az úgy tűnik, fontosabb, minthogy egy stadionban 30-40 ember egy videó tanulsága szerint meglincsel valakit. De persze az MTI-nek nem csak a csepeli lakástűz fontos, Kubatov és a szurkolók két héttel ezelőtti megállapodásáról például több hírt is közzétettek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Text adósság
2017. november 06. 21:20
András bácsi ha ti össze verekszetek a zsinagógában, azt sem írja meg a Magyar Nemzet most már.
1000bocs
2017. november 06. 16:47
Válogatják a híreket? Azta. A kiegyensúlyozott tájékoztatás és oknyomozás elvét követve várom a HVG feltáró jellegű cikksoroztaát a KERO ügyről és azon túlmenően a színház, tánc és filmvilág szexuális ragadozóiról, különös tekintettel ha egy buzi kényszerít egy nem buzit arra hogy "kedves legyen hozzá". Ez elég bulvár, sok kattintást hoz, és mindenit érdekel öt perc erejéig. Nem beszélve az áldozatokról, akiket illene támogatásról biztosítani a libsi elvek szerint. Vagy az áldozatok csak addig fontosak, amíg velük lehet revolverezni a libsiknek nem tetsző csoportokat? Ha már libsi művészvilág, tele zsidókkal, buzikkal és hasonló libsi pajtásokkal - akkor hallgatás van? Várjuk a HVG kimerítő és tényfeltáró tájékoztatását hogy segítsenek letakarítani a mocskot.
atila68
2017. november 06. 13:16
Kolozsváron tettleg inzultáltak egy magyar színészt. Nem a KFC-ben, hanem egy vegyesboltban, nem volt berúgva, nem kötekedett, nem ment vissza miután kizavarták, és nem volt az index.hu munkatársa. Erről beszéljél Legaljandrás! Téged még a Kettős Mércétől is elzavartak.
Mich
2017. november 06. 11:05
A Kettős Bérencet nagyon érdeklik a hulligánok, és sérelmezi, hogy a közmédia erre nem vevő...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!