Levél David Van Cleve-nek

2017. július 25. 20:00

Jó lett volna, ha a magát erre a hülyeségre felbujtó civil szervezetek (NGO-k, tudja, Soros!) előzetesen ezt is elmondták volna, így nem jött volna házhoz a pofonért. De ha már így sikerült, engedje meg, hogy segítsek.

2017. július 25. 20:00
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Idők

„Kedves David!

Ön az az amerikai diplomata a budapesti amerikai nagykövetségről, aki Kocsis Mátéval akart értekezni az Auróra bezárásáról. Mindenekelőtt őszintén gratulálok! Eddig – nyilván információhiány miatt – azt gondoltam, van még a világnak egy-két problémája, amely megoldásra vár. Közel-Kelet, migráció, időjárás-változás, világbéke – ám örömmel látom, hogy mindezeken túl vagyunk. Másképpen hogy is lenne ideje a józsefvárosi Auróra nevű, érdekes kis »alternatív tanya« ügyeivel foglalkozni?

Mindenesetre irigylem a problémáit!

S ha már ennyi ideje van, engedje meg, hogy a polgármester úr helyett én tájékoztassam néhány dologról. Azért én, mert a polgármester a magyar törvények szerint semmilyen módon nem avatkozhat bele hatósági ügyekbe. Nem kommentálhatja, értelmezheti, befolyásolhatja azokat, máskülönben bűncselekményt követ el, és akár börtönbe is zárhatják. Jó lett volna, ha a magát erre a hülyeségre felbujtó civil szervezetek (NGO-k, tudja, Soros!) előzetesen ezt is elmondták volna, így nem jött volna házhoz a pofonért. De ha már így sikerült, engedje meg, hogy segítsek.

Szóval, az Auróra nevű, nagyon, de nagyon alternatív helyet, egyszerre nyolc civil szervezet otthonát egy Marom Klub Kft. nevű cég működteti. Az Auróra ellen panaszos levelek özönlöttek az önkormányzathoz, a környék lakói írták mindet, és arról szóltak, hogy nem bírják elviselni a zajt, üvöltözést, miegyebet. Az önkormányzat hatósági osztálya a rendőrséggel közösen többször tartott ellenőrzést a helyszínen, mint teszi ezt máshol is, különösen ha sok panasz érkezik a lakosság részéről. Ez történt 2017. június 10-én is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2017. július 26. 20:57
Megint egy amerikai jóbarát?
Kovács József
2017. július 26. 13:12
Aurora - már a neve is provokáció, a 45 év orosz megszállásunk ős bűne, az 1917 véres kommunista diktataúra jelképe benne a sok libsi arcú drogossal
dakotasámán
2017. július 26. 11:28
"azt gondoltam, van még a világnak egy-két problémája, amely megoldásra vár. Közel-Kelet, migráció, időjárás-változás, világbéke – ám örömmel látom, hogy mindezeken túl vagyunk." nos, bazmeg lovag, mit is tettél a felsorolt problémák megoldása érdekében ? mondjuk a világbéke ügyében. hirdetted a szeretetet, megértést, a szolidaritást ? ja, azt nem, de gyűlöletet azt szítottál. ja, hogy a genyapárt gyűlöletfelelőse vagy ? a habony-finkelstein duett ezt a feladatot adta neked. testhez álló feladat, érthető a lelkesedésed, ráadásul kéjes örömmel tölt el az is, hogy simicskának sem adod meg azt a pár milliót amivel tartozol. hát igen, így harcol egy igazi genyapárti mélymagyar. genya módon.csak az sajnálatos, hogy a világbéke ügyében kifejtett áldozatos tevékenységed miatt nem érsz rá, olyan apróságokkal foglalkozni, mint mészáros zorbánpótlék lőrinc 100 milliárdos gyarapodása, ami igazán nagy örömmel tölt el mindenkit. leginkább persze a főgenyát, aki már szinte saját gyermekének tekinti lőrincet, úgy ajnározza. ez ám az igaz barátság.
BőröndÖdön
2017. július 26. 08:25
Csótány Zsóti mindenhol ott van,ahol segíthet az állampártnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!