Hol csattan majd?

2017. május 04. 18:16

Fico még ebben a posztfaktuális korban sem áll rá a szája arra, hogy automatikusan Soros György nevét mondja, ha valaki kényes kérdést tesz fel neki.

2017. május 04. 18:16
Finta Márk
Új Szó

„A minap a TV2 Tények (muhaha!) című műsorából még azt is megtudhattuk, hogy Soros György a saját anyját (a saját anyját, emberek, nem másét, a saját szülőanyját!) is megölte volna. De ne legyenek illúzióink, a Vén Patás és civil pokolfattyai miatt nem csak Németh Szilárd ébred rémálmából az éjszaka kellős közepén, átizzadt selyemhálóingben. Szlovákiában is megy ám a finom sorosozás, Robert Fico azonban egyelőre még nem veszi a szájára a Tiltott Nevet.

Sorost Szlovákiában eddig csak a masszív széljobb tartotta az Antikrisztusnak, de nota bene, Robert Fico kormányfő tavaly decemberben megmondta: a szélsőségesek nem félnek kimondani bármit, és ezzel hatalmas támogatottságot szereznek, így a Smernek sem kell félnie nevén nevezni a dolgokat. A kormányfőnek azért még ebben a posztfaktuális korban sem áll rá a szája arra, hogy automatikusan Soros György nevét mondja, ha valaki kényes kérdést tesz fel neki.

De Brüsszelben azért meglebegtette, ideje lenne, hogy valaki a körmére nézzen egyes civil szervezetek hátterének, mert ki tudja, milyen kormányellenességeket főzögetnek a boszorkánykonyhájukban. S azért valljuk be, a kontextusból kiderül, kikre gondolt. Nem a valószínűleg Oroszországból támogatott, kétes miniszervezetekre és szélsőséges csoportokra, akik ellen valóban kellene valamiféle állami fellépés, akár a törvény erejével is. Hanem a kellemetlenkedő nagyhalakra, a korrupcióellenes civil szervezetekre, amelyek a legtöbb gondot okozzák neki.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pinter68
2017. május 05. 13:08
Úgy tűnik, a tolvaj vezetőket nemzetiségtől függetlenül egyformán zavarja, ha van aki a körmükre néz. De egy normális országban nem az a társadalmi reakció, hogy támogatják azt a hatalmat, amelyik el akarja zavarni ezeket a szervezeteket. Hanem elzavarják azt a hatalmat, amelyikről ezek a szervezetek megmutatják milyen korrupt. Van még hová fejlődnünk!
DrPepper
2017. május 04. 22:57
Ha már itt tartunk, Fico felajánlotta, hogy Pozsonyba költözzön a CEU?
afrikai
2017. május 04. 21:40
Úgy birom ezeket a külhoni "magyarokat" ahogy aggódnak sorosért....
balbako_
2017. május 04. 19:29
Soros maga mondta, hogy felajánlotta az anyjának az eutanáziát. (A többi embert gazdaságilag nyírta ki és kergette öngyilkosságba, mert gazdagodni akart mindenáron) A mufurc libsinek meg Szlovákiában is csak vicsorogva megy a humor)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!