Még néhány év és Mészáros Lőrinc termeli a teljes magyar GDP-t

2017. április 28. 09:02

Sikerült morálisan szétverni egy egész országot azzal, hogy az állampolgárok orra előtt talicskázzák ki a közpénzt kormányközeli oligarchák zsebébe.

2017. április 28. 09:02
Kálmán Attila
Kettős Mérce

„Még egyszer: 100 milliárd forint egyetlen év alatt. Itt, a szemünk előtt, mindenféle titkolózás nélkül.

Ehhez képest szinte semmiség, hogy Matolcsy György jobbkeze mindenféle kimutatható fedezet nélkül bevásárolja magát az egyik legnagyobb magyar bankba. Emellett pedig ott van száz és ezer kisebb ügy, amire már a vállak sem rándulnak, szemek sem rebbennek.

Sikerült morálisan szétverni egy egész országot azzal, hogy az állampolgárok orra előtt talicskázzák ki a közpénzt kormányközeli oligarchák zsebébe. A hétköznapi korrupció, a feketézés, a zsebbe fizetés Orbán előtt sem volt idegen tőlünk, ne legyünk naivak, de Orbán után már picit sem kell szégyenkezniük a piti ügyeskedőknek.

Az sem kevésbé káros, hogy azt tanulja egy generáció, hogy a helyezkedés, a gerinctelen törleszkedés és a seggnyalás a siker kulcsa. Mert nem látunk mást az elmúlt években: a piaci versenyt szemen köpik, a tehetség helyett a lojalitást díjazzák, a 100 milliárdos fődíj pedig látjuk, miért jár. Amiért cserébe Mészáros Lőrinc nyilván forintokban is kifejezhető mértékben hálás a hatalomnak.

A gép forog, Orbán Viktor pihen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 197 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
El Presidente
2017. április 30. 18:01
Nem mondom, hogy a mostai korrupció jó, de viszont balos orgánumokat a nagy lopás miatt sírni valahogy nem hallottam 2010 előtt, milyen érdekes.
august
2017. április 29. 21:09
Még néhány év és Mészáros Lőrinc termeli a teljes magyar GDP-t -------- :) Ha jól emlékszem a balliberálisok eddigi legnagyobb vádjai közé tartozott, hogy külföldi multinacionális vállalatok adják GDP nagyobbik részét, hazai termelés híján. Most ezt nézve dicséretnek, vagy vádnak szánják?
Peter8811
2017. április 29. 09:09
Attila tudod mit, apádnak a rongyba tekert faszát. A felezett nyugdíjatokkal , az 1800 Ft-os víz/csatornadíjatokkal, a havi 50.000 Ft os pluszadóval a továbbdolgozó nyugdíjasoknak, és a 22.000 milliárd adósságotokkal.
Pikkelő
2017. április 29. 08:49
Magyar seggbe magyar lóalkatrészt. A megdöbbentő az ipari méretű tolvajlás, az elődök amatőrök voltak ehhez képest, mondjuk a Tocsik kevesebb mint egy százaléka és abba pártok reccsentek bele. A fidesznek sikerült a fellendülés idején, EU támogatással egy válság közeli eredményt felmutatnia és rohadt büszke, hogy csak lassan csúszik vissza az ország.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!