Szenzációs fogás!

2017. március 24. 16:00

Tavaly év végén az egészen kormányközeli Origo hosszú írásban taglalta, hogy miért nem kommunista jelkép a Heineken dobozán virító vörös csillag. Megírták. Most mit mondjak? Rosszul tették. Nem voltak eléggé körültekintők és előrelátók.

2017. március 24. 16:00
Vass András
Facebook

„Szenzációs fogás! Tavaly év végén az egészen kormányközeli Origo hosszú írásban taglalta, hogy miért nem kommunista jelkép a Heineken dobozán virító vörös csillag. Megírták. Most mit mondjak? Rosszul tették. Nem voltak eléggé körültekintők és előrelátók. Nincs más hátra: utólag, visszamenőlegesen, parlament által jóváhagyott, kormánypártok által előterjesztett és megszavazott többségi határozat alapján át kell írni a cikket. A mulasztást és a hibát helyre kell hozni. Nem maradhatnak ilyen tévedések és szennyeződések benne a gépezetben!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2017. március 28. 00:09
Un
drkovax
2017. március 27. 15:41
Ezt mindig elfelejtik a ballikok. Az EU védjegyhivatal azért ítélt az Igazi Csíki mellett, mert az egy magyar nyelvű márkanév a Ciuc meg egy román nyelvű, aminek az üvegen nincs magyar fordítása, így esély sincs arra, hogy megfeleltethetők lennének egymásnak. A Heineken, jó liberális (és kommunista) módjára, beszállt a kisebbségi nyelvi jogok elleni harcba. Lett volna nyerő kártyájuk, ha eleve magyarul is cimkézik a sört, de azt Romániában mégse lehet, hisz hatalmi érzékenységet sértene ...
Akitlosz
2017. március 27. 15:08
"A tanulmányból kiderül, hogy a 11 legnagyobb Magyarországon működő cég profitjuk után átlagosan 0,35% ADÓT FIZETETT." Átlagosan. Azaz van amelyik ennyit sem. A Mercédesz csak 0,19%-ot.
pollip
2017. március 27. 15:07
Engem mindig zavart.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!