Nicole Kidman megkérdezte tőlem, hogy igazi-e a hajam

2017. március 01. 11:19

Kristóf odaadta nekünk a szobrot, hogy próbáljunk meg bejutni vele a Governors Ballba. Ádám azt mondta, menjünk oda a jegyszedőhöz, mutassuk meg neki az Oscart, hátha beenged.

2017. március 01. 11:19
Gáspárfalvi Dorka
Origo

„Kristóf odaadta nekünk a szobrot, hogy próbáljunk meg bejutni vele a Governors Ballba. Ádám azt mondta, menjünk oda a jegyszedőhöz, mutassuk meg neki az Oscart, hátha beenged. Odamentünk a csávóhoz hárman, Ádám, Dorka meg én, megmutattuk neki az Oscart, és azt mondta, »hmm, okay, go on.« Erre Ádám mondta magyarul,  mert azt úgyse érti a jegyszedő  jól van lányok, nem kell pattogni, tegyünk úgy, mintha lenne jegyünk, most szép lassan besétálunk. És tíz méterre a jegyszedőtől elkezdtünk sikoltozni, hogy bejutottunk! Ez azért volt akkora öröm, mert utólag kiderült, hogy oda 1500 dollár egy belépő.

Ott volt az összes híresség, de tényleg mindenki. Nekem úgy telt ez a parti, hogy egy órát kerestem Meryl Streepet, vele akartam fotózkodni nagyon, meg Ryan Goslinggal. De mindegy, ők már nem voltak ott. Viszont találkoztunk Nicole Kidmannel. (...)

Készített Ádám fényképet rólunk, és utána Nicole Kidman megkérdezte tőlem angolul, hogy igazi-e a hajam. Mondtam, igen. Erre ő, »Oh my God!«, és elment. Ennyi volt a találkozásunk Nicole Kidmannel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bumburi
2017. március 01. 19:42
Asszem tőlem nem kérdezte volna meg :)
Akitlosz
2017. március 01. 18:23
"Erre ő, »Oh my God!«" Az amerikaiak mindenre ezt mondják, amire nem fuckoznak.
Nuttika
2017. március 01. 14:51
Eléggé szánalmas, ha Amerikában már a velük egy idős lányok is póthajaznak. (Valószínűleg ezért volt a kérdés). Amúgy érdekes ez az Amerika, én eléggé sok nagyon hosszú hajú lányt ismerek. Az egyik egy volt osztálytársam volt, a 12-ben vágatta le a haját vállig, a másik általánosban kárt alattam. Na neki még Dorkánál is hosszabb haja volt már elsős korában. A magam részéről "csak" derékig érő hajam volt 13-14 évesen, párszor rendesen visszavágattam, így kb. még 5cm hiányzik, hogy ismét annyi legyen. Ha az ember nem akarja minden hónapban a megfelelő trend szerint átnyíratni magát, nem lehetetlen küldetés. A szlengen meg se lepődöm. Minden korabeli így beszél már. Mert ők ettől nagyok.
kálmi
2017. március 01. 13:56
Final, még fokozza én sem tudok sem lájkolni, sem válaszolni és ezt gyakran megcsinálja a mandiner. Valahogy csak úrrá kéne lenni a problémán hónapok óta!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!